ΑΕΚ: «Δύσκολο του Ελίασον, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις»

ΑΕΚ: «Δύσκολο του Ελίασον, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις»

ΑΕΚ: «Δύσκολο του Ελίασον, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις»

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νιμ για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον, αλλά η υπόθεση του 25χρονου αριστερού εξτρέμ, μόνο εύκολη δεν είναι...

Ο Νίκλας Ελίασον είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο 25χρονος εξτρέμ αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που η Ένωση έχει τσεκάρει για τη συγκεκριμένη θέση εδώ κι αρκετό διάστημα, αλλά η υπόθεση του δεν είναι εύκολη για να προχωρήσει.

Ο λόγος είναι ότι η Νιμ, στην οποία ο Ελίασον αγωνίζεται από τον περασμένο Οκτώβρη, δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει στην παρούσα φάση. Θυμίζουμε πως η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ που απέρριψαν οι Γάλλοι αφορούσε δανεισμό του Σουηδού άσου, με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν με πρόταση αγοράς και πλέον περιμένουν νέα απάντηση.

Πάντως, η περίπτωση του Ελίασον δεν είναι η μοναδική, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να εξετάζουν κι άλλους ποδοσφαιριστές, για την ενίσχυση στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα