Παναθηναϊκός: Μαύρη η δεύτερη εμφάνιση για τη νέα σεζόν! (pic)

Παναθηναϊκός: Μαύρη η δεύτερη εμφάνιση για τη νέα σεζόν! (pic)

Παναθηναϊκός: Μαύρη η δεύτερη εμφάνιση για τη νέα σεζόν! (pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε και την δεύτερη εμφάνισή του για τη σεζόν 2021-2022, με το μαύρο και το πράσινο χρώμα να κάνουν τη φανέλα εξίσου εντυπωσιακή με την πρώτη, ριγωτή που επιλέχθηκε για φέτος.

Πριν από μερικές μέρες ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το πρώτο σχέδιο για την βασική φανέλα της ομάδας που θυμίζει την πορεία μέχρι και τα ημιτελικά του Champions League, πίσω στο 1996.

Οι εντυπώσεις ήταν θετικότατες από την πρώτη στιγμή και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη δεύτερη εμφάνιση του «τριφυλλιού» για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Το μαύρο είναι το βασικό χρώμα της δεύτερης φανέλας του Παναθηναϊκού, με πλατιά ρίγα στα πλευρά και πράσινη λεπτομέρεια στη λαιμόκοψη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα