Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σάρλια, Βαράν, Γιόβετιτς, Αλντεβάιρελντ

 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Σάρλια, Βαράν, Γιόβετιτς, Αλντεβάιρελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον Γάλλο στόπερ, ενώ ο Βέλγος «ομόλογός» τους θα συνεχίσει στο Κατάρ

Τον «εκλεκτό» του για τα στόπερ βρήκε ο Παναθηναϊκός, καθώς το «τριφύλλι» συμφώνησε με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια και είναι ζήτημα ωρών να γίνει και επίσημα παίκτης του. Ο 24χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός αγωνίζονταν πέρσι στην Ανκαραγκούτσου της Τουρκίας, αλλά τώρα θα γίνει κάτοικος Αθηνών.

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα σημειώθηκε και στα μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρώτη και... καλύτερη να ανακοινώνει επίσημα το deal για τον Ραφαέλ Βαράν. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ολοκλήρωσαν και τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα 50 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν τον Γάλλο στόπερ στο Μάντσεστερ για να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και στη συνέχεια να παρουσιαστεί κι επίσημα.

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ κάλυψε οριστικά το κενό του επίσης... Κόκκινου Διαβόλου, Τζέιντον Σάντσο, με τον Ντόνιελ Μάλεν. Ο 22χρονος Ολλανδός επιθετικός είναι ο νέος παρτενέρ του Έρλινγκ Χάαλαντ στη γραμμή κρούσης κι ανακοινώθηκε επίσημα μέχρι το 2026, με τους Βεστφαλούς να καταβάλουν 30 εκατομμύρια ευρώ στην PSV και να σφραγίζουν την 3η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους (πίσω από Ντεμπελέ και Χούμελς).

Δυνατή και συνάμα ιστορική κίνηση πραγματοποίησε και άλλη μια ομάδα της Bundesliga. Η Χέρτα υπέγραψε ως ελεύθερο από τη Μονακό τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος γίνεται ο πρώτος παίκτης που θα αγωνιστεί και στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, μετά τις Premier League (Μάντσεστερ Σίτι), Serie A (Φιορεντίνα, Ίντερ), La Liga (Σεβίλλη) και Ligue 1.

Στροφή στην ευρωπαϊκή καριέρα του έκανε οριστικά ο Τόμπι Αλντεβάιρελντ. Μετά από 12 χρόνια σε Ολλανδία, Ισπανία και Αγγλία, τα μισά εκ των οποίων στην Τότεναμ, ο Βέλγος στόπερ θα συνεχίσει στο Κατάρ ως το 2024 για χάρη της Αλ Ντουχαΐλ, η οποία κατέβαλε 13 εκατομμύρια ευρώ στους Σπερς για την απόκτησή του. Τέλος στην Ιταλία η Αταλάντα ενισχύθηκε με τον 23χρονο φουλ-μπακ Τζουζέπε Πετσέλα ως δανεικό από την Πάρμα και με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα