ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν Μπίσεσβαρ και Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν Μπίσεσβαρ και Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν Μπίσεσβαρ και Ουάρντα

bet365

Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Αιγύπτιο χαφ, που φέρεται να έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπορεί να έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Σουρινάμ στο Gold Cup, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, που μέχρι αύριο έχει ρεπό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή τον οποίο υπολογίζει για τη νέα χρονιά και στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Gazzetta υποστήριξε ότι:

«Για τον Ντιέγκο (σ.σ. Μπίσεσβαρ) μπορούμε να μιλάμε για ώρες! Είναι ένας φανταστικός παίκτης, απλά χρειάζεται ειδική διαχείριση. Προσωπικά τον εμπιστεύομαι. Είναι μια προσωπικότητα που του αρέσει να νιώθει σημαντικός και να του συμπεριφέρεσαι ως σημαντικό μέλος της ομάδας, πιέζοντάς τον ταυτόχρονα. Όταν νιώθει πως έχει υποστήριξη, δίνει τα πάντα. Επιμένω, είναι ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα, που όταν η ομάδα δεν πάει καλά, μπορεί να μας ξεμπλοκάρει».

Ανοικτό το θέμα Ουάρντα

Μπαίνοντας στη δεύτερη εβδομάδα στο Apeldoorn, ο Αμρ Ουάρντα ζήτησε άδεια για να αποχωρήσει από την προετοιμασία της ομάδας, επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, φέρεται να έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Λουτσέσκου ξεκάθαρα δεν «καίγεται» για την παραμονή του Ουάρντα, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να στρώσουν κόκκινο χαλί και να ανοίξουν τόσο εύκολα την πόρτα της εξόδου στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον μικρομεσαίες ομάδες από την Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα