Παναθηναϊκός: Σάρλια, ο εκλεκτός στόπερ! (vid)

Παναθηναϊκός: Σάρλια, ο εκλεκτός στόπερ! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο Κροάτη στόπερ, Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει στο τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» βρήκαν τον άνθρωπο με τον οποίο θα κλείσει το κομμάτι της ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας και ο εκλεκτός είναι ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκούτσου.

Ο Κροάτης αμυντικός που έχει παίξει τα περισσότερα ματς της καριέρας του ως αριστερός στόπερ με δεξί πόδι – στον Παναθηναϊκό αναζητούσαν αριστεροπόδαρο αμυντικό – αναμένεται στην Αθήνα εντός των επόμενων ωρών για να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάρλια κανονικά είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ανκαραγκούτσου, όμως, τα βρήκε με την ομάδα ώστε να λυθεί η σύμβαση εξωδικαστικά - αφού υπήρχε και χρέος προς τον ποδοσφαιριστή - κι έτσι έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει πλέον την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από καιρό αναζητούσε στόπερ για την ομάδα και τελικά βρέθηκε ο παίκτης που ήθελε να προσθέσει στις επιλογές που θα έχει ο νέος κόουτς των «πράσινων» για το κέντρο των μετόπισθεν.

  • Το Who is Who του Σάρλια

Κροατία, Ρωσία και Τουρκία οι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί μέχρι και τα 24 του χρόνια, αποφασίζοντας πλέον να βρεθεί και στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζβόνιμιρ Σάλιαρ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Slaven Belupo Koprivnica της πατρίδας του, έχοντας περάσει από τις Koprivnica και NK Solin επί κροατικού εδάφους με τη μορφή δανεισμού για να πάρει παιχνίδια.

Από την Slaven Belupo αποχώρησε για να παίξει πλέον σε διαφορετική χώρα, το 2019, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον δανείζεται για ένα εξάμηνο. Το βήμα προς την Τουρκία έγινε τον χειμώνα του 2020 όταν τον επέλεξε η Κασίμπασα και από τις εμφανίσεις του εκεί πείστηκε να τον αγοράσει η Ανκαραγκούτσου.

Η τελευταία, είναι η μοναδική κανονική μεταγραφή που έχει πάρει ο Σάρλια μέχρι στιγμής, αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες προστέθηκαν στο βιογραφικό του με τη μορφή δανεισμού από την Slaven Belupo.

Η Ανκαραγκούτσου τον αγόρασε για 350.000 ευρώ και πλέον έναν χρόνο μετά ο 24χρονος στόπερ θα βάλει τα πράσινα για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα