ΠΑΟΚ: «Εφυγαν» 456 διαρκείας την πρώτη μέρα διάθεσής τους

ΠΑΟΚ: «Εφυγαν» 456 διαρκείας την πρώτη μέρα διάθεσής τους

ΠΑΟΚ: «Εφυγαν» 456 διαρκείας την πρώτη μέρα διάθεσής τους

bet365

Σχεδόν 500 φίλοι του ΠΑΟΚ έσπευσαν από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά να κλείσουν μια θέση στις κερκίδες της Τούμπας.

Η δίψα του κόσμου να επιστρέψει στα γήπεδα αποτυπώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση τη Δευτέρα (26/5) διατέθηκαν 456 κάρτες διαρκείας, ενώ η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή του προχώρησε σε κάποιες σημαντικές διευκρινήσεις που αφορούν την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και τους κατόχους τους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι όσοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2019-20, ανανεώσουν το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β’. Επιπλέον μετά τη λήξη των ανανεώσεων, όσοι προέβησαν σε αυτή θα λάβουν εκπτωτικό voucher 20% για την επόμενη αγορά προϊόντων της ομάδας από τα PAOK FC Official Stores.

Τέλος, διευκρινίζεται πως από την Τετάρτη 28.7 στις 09:00 και για κάθε μέρα (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 09:00-17:00, αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται και στην Τούμπα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο η αγορά/παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας γίνεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID 19, με τήρηση αποστάσεων, κανόνων υγιεινής και υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους».

Οι ανανεώσεις των κατόχων της σεζόν 2019/20 θα διαρκέσει μέχρι και τις 10/8, ενώ από τις 16/8 θα ξεκινήσει η ελεύθερη διάθεση και για τους υπόλοιπους φίλους του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα