Βαριά ήττα από την Ουτρέχτη του Δουβίκα για τον Βόλο (6-2, vid)

Βαριά ήττα από την Ουτρέχτη του Δουβίκα για τον Βόλο (6-2, vid)

 Βαριά ήττα από την Ουτρέχτη του Δουβίκα για τον Βόλο (6-2, vid)

bet365

Ο 19χρονος φορ σημείωσε 2 γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του που έχασε από την ολλανδική σε φιλικό παιχνίδι

Αντίπαλος με τον γνώριμό του Τάσο Δουβίκα βρέθηκε σήμερα (24/7) ο Βόλος, καθώς αντιμετώπισε την Ουτρέχτη όπου πλέον αγωνίζεται ο νεαρός φορ, ο οποίος έκανε πέρσι εξαιρετική σεζόν στο Πανθεσσαλικό και χάρις στις εμφανίσεις του πήρε μεταγραφή για την ολλανδική ομάδα.

Ο 22χρονος στράικερ ήταν μάλιστα και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς σημείωσε 2 γκολ (29', 33') στο 6-2 που επικράτησε η Ουτρέχτη.

Η ελληνική ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο 35', στη συνέχεια βρήκε δύο φορές δίχτυα, με τους Φαν Βέερτ (37'), Νίνη (56'), «ξαναμπήκε» στο παιχνίδι, ωστόσο από το 70' και ύστερα όπου είχε προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές δέχθηκε ακόμη 3 τέρματα και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

O Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ξεκίνησε με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι στην άμυνα, τους Τσοκάνη, Μπαριέντος στον άξονα, τους Φερνάντες, Μπαρτόλο, Πουρίτα μεσοεπιθετική τριάδα και τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Νίνης, Ροσέρο, Λογαράς, Τριανταφύλλου και Τερεζίου.

Την ίδια στιγμή η έλευση/απόκτηση του Νίκολας Ορόζ από τη Ρασίνγκ Κλουμπ φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Καμίλ Βοϊτκόφσκι. Μάλιστα ο Πολωνός κεντρικός χαφ δεν έπαιξε στο ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα