Ο ΟΦΗ «κρατά» το δεύτερο ημίχρονο στην ήττα από τη Βέστερλο (1-0, vid)

Ο ΟΦΗ «κρατά» το δεύτερο ημίχρονο στην ήττα από τη Βέστερλο (1-0, vid)

 Ο ΟΦΗ «κρατά» το δεύτερο ημίχρονο στην ήττα από τη Βέστερλο (1-0, vid)

bet365

Οι Κρητικοί έχασαν από την ομάδα του Βελγίου σε φιλικό τους παιχνίδι, όπου παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε σήμερα (24/7) ο ΟΦΗ από τη Βέστερλο, σε ένα ματς όπου παρουσίασε δύο εκ διαμέτρου αγωνιστικά «πρόσωπα», καθώς στο πρώτο αντιμετώπισε προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, σε αντίθεση με το δεύτερο που ήταν άκρως βελτιωμένος.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Επασί στο τέρμα, τους Ουές, Βούρο, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Τοράλ, Νέιρα στον άξονα, τους Καμάου, Γρίβα στα «φτερά» και τον Φαν Ντάινεν στην κορυφή της επίθεσης.


Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί δεν ήταν καλοί, δέχθηκαν πίεση (η Βέστερλο μεταξύ άλλων είχε δοκάρι), ενώ και επιθετικά δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ.

Στο δεύτερο τα άλλαξαν όλα, καθώς παρατάχθηκαν με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτ, Κοροβέση στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν στον άξονα, τους Νοικοκυράκη (είχε αντικαταστήσει από το 25' τον τραυματία Τοράλ), Στάρτζεον στα άκρα και τον υπό δοκιή Γκονζάλες μαζί με τον Καστάνιος επιθετικούς.

Σε αυτό το διάστημα ναι μεν οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ, όμως ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και «φλέρταρε» τρεις φορές με το γκολ, αρχικά σε 2 περιπτώσεις με τον Στάρτζεον και ύστερα με τον Καστάνιος.

Λίγο πριν το φινάλε αποβλήθηκε ο Μεγιάδο και έτσι παρέμεινε το 1-0 υπέρ της Βέστερλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα