Γιατί το 1-12 του Ατρόμητου δεν προβάλει «ανησυχητικό»

Γιατί το 1-12 του Ατρόμητου δεν προβάλει «ανησυχητικό»

 Γιατί το 1-12 του Ατρόμητου δεν προβάλει «ανησυχητικό»

bet365

Η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε μέχρι στιγμής και στα 3 της φιλικά επί ισπανικού εδάφους και αθροιστικά δέχθηκε 12 γκολ, όμως αυτό δεν «σημαίνει» κάτι

Ακόμη μία ήττα επί ισπανικού εδάφους γνώρισε χθες ο Ατρόμητος, καθώς ηττήθηκε 3-0 από τη Χετάφε, ενώ είχαν προηγηθεί εκείνες από Ελτσε (6-1), Βαλένθια (3-0) και ως αποτελέσματα... φαντάζουν, εύλογα, «κάπως». Με 1-12 επί μέρους σκορ σε μόλις 3 παιχνίδια, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως ακούγονται «καμπανάκια».

Το Gazzetta θα προσπαθήσει να... αποκωδικοποιήσει την κατάσταση, ώστε να οδηγηθούμε σε ένα Α συμπέρασμα και να αντιληφθούμε εάν συντρέχει ή όχι λόγος ανησυχίας.

*Ξεκινάμε από το αυτονόητο, αλλά καλό θα είναι να μην το λησμονούμε. Αντίπαλοι του Ατρόμητου ήταν 3 ομάδες της Primera Division και ούτε καν από εκείνες που ανέβηκαν μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν. Αρα πρόκειται για «ψημένες» της μεγάλης ισπανικής κατηγορίας, όπου κακά τα ψέμματα υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα από την ελληνική και τα μπάτζετ είναι πολλαπλάσια. Για την ιστορία οι «νυχτερίδες» λίγες ημέρες πριν τον αγώνα τους με τους Περιστεριώτες σημείωσαν 3 γκολ και κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

*Μάλιστα όλες τους ξεκινούν νωρίτερα τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αφού το πρωτάθλημά τους αρχίζει το τριήμερο 13,14,15/8.

*Συνεχίζουμε. Δεκτό πως τα φιλικά αποτελούν έναν «μπούσουλα», όμως ως εκεί. Για αυτό τα λέμε και φιλικά. Γίνονται δοκιμές, «πειράματα» κτλ.

*Την ίδια στιγμή τα πόδια είναι «βαριά», υπάρχουν σερί προπονήσεις/μετακινήσεις, ενώ στην «εξίσωση» του Ατρόμητου υπάρχει ο παράγοντας «ομοιογένεια».

*Η ομάδα το καλοκαίρι αποφάσισε να τα αλλάξει... όλα και έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Ετσι με την Ελτσε ξεκίνησαν 4 καλοκαιρινά αποκτήματα (Κουλούρης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζαβίδας, Μπεντινέλι), με τη Βαλένθια 6 (Βασιλαντωνόπουλος, Καρτάλης, Κουλούρης, Πισάνο, Χατζηισαΐας, Μπεντινέλι) και με τη Χετάφε 7 (Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Πισάνο, Κουλούρης). Δεν είναι τόσο απλό το... μαζευόμαστε-παίζουμε.
....

*Μετά είναι και ο χρόνος συμμετοχής που «σπάει». Επί χάρτου, και εύλογα, στην επίθεση αναμένεται να ξεκινά ο Κουλούρης και σε πιο ελεύθερο ρόλο κοντά του να βρίσκεται ο Κλωναρίδης. Οι δυο τους συνυπήρξαν, μέχρι στιγμής, στο γήπεδο μόνο για 72 αγωνιστικά λεπτά (27' με Βαλένθια και 45' με Χετάφε). Χρειάζονται χρόνο.

*Για αντίστοιχο χρονικό διάστημα έχουμε δει στο γήπεδο και το «δίδυμο» των Σάλομον, Καρτάλη στον άξονα, που επίσης επί χάρτου έχει το προβάδισμα για τα«6αρο-8άρια».

*Στην άμυνα τώρα μόλις χθες ενσωματώθηκε ο νέος βασικός αριστερός μπακ Καστεγιάνο, ενώ ο Γκαλβάο που λογίζεται εκ των καλύτερων στόπερ του τραυματίστηκε μόλις στο 15' του πρώτου φιλικού και δεν έχει αγωνιστεί έκτοτε. Παράλληλα ο γκολκίπερ Πίριτς μόλις στο 3ο παιχνίδι με τη Χετάφε έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο.

Ετσι αν αθροίσουμε όλα τα παραπάνω (επίπεδο αντιπάλων, εύλογη έλλειψη ομοιογένειας, απουσίες, εκκρεμείς μεταγραφές και φυσικά πως ακόμη είναι νωρίς αφού οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν σε 1 μήνα), τότε οι 3 ήττες με επιμέρους σκορ 1-12 δεν δύναται να προκαλέσουν «τριγμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα