«Η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Πινακά»

 «Η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον Πινακά»

bet365

Οι «βυσσινί» έκαναν γνωστό πως ο 20χρονος φορ έμεινε εκτός της αποστολής τους, λόγω των επαφών που γίνονται με τους «ερυθρόλευκους»

Τη λίστα με τους παίκτες της ΑΕΛ που επέλεξαν o Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του για την προετοιμασία της έδωσαν σήμερα (23/7) στη δημοσιότητα οι «βυσσινί».

Από αυτή απουσιάζει το όνομα του 20χρονου επιθετικού Δημήτρη Πινακά, καθώς όπως ανέφερε η πλευρά της ομάδας «στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης. Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού».

Ετσι από τον κάμπο επισημοποίησαν ουσιαστικά τη μετακίνηση του νεαρού στράικερ στους «ερυθρόλευκους».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα