Παραμένει στο... κόλπο για Πικέρες ο Ολυμπιακός

Παραμένει στο... κόλπο για Πικέρες ο Ολυμπιακός

Παραμένει στο... κόλπο για Πικέρες ο Ολυμπιακός

bet365

Ο αριστερός μπακ της Πενιαρόλ δεδομένα αποχωρεί από το δυναμικό της και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι δείχνουν ο Ολυμπιακός με τη Ρίβερ...

Ο 22χρονος Χοακίν Πικέρες αν και Ουρουγουανός διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο. Ήταν και παραμένει μες στους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη χώρα του και όχι μόνο επρόκειτο να παίξει το τελευταίο του ματς στη Πενιαρόλ και μετά να κλείσει αλλού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ως τους πιο πιθανούς προορισμούς τον Ολυμπιακό και τη Ρίβερ. Φαίνεται λοιπόν πως οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να είναι στο... παιχνίδι για τον Πικέρες (που είναι κυρίως αρ. μπακ αλλά παίζει και αρ. χαφ). Τη σεζόν 2020-2021 έχει 16 ματς με 6 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα