Παραμένει στο... κόλπο για Πικέρες ο Ολυμπιακός

Παραμένει στο... κόλπο για Πικέρες ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει στο... κόλπο για Πικέρες ο Ολυμπιακός

bet365

Ο αριστερός μπακ της Πενιαρόλ δεδομένα αποχωρεί από το δυναμικό της και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι δείχνουν ο Ολυμπιακός με τη Ρίβερ...

Ο 22χρονος Χοακίν Πικέρες αν και Ουρουγουανός διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο. Ήταν και παραμένει μες στους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη χώρα του και όχι μόνο επρόκειτο να παίξει το τελευταίο του ματς στη Πενιαρόλ και μετά να κλείσει αλλού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ως τους πιο πιθανούς προορισμούς τον Ολυμπιακό και τη Ρίβερ. Φαίνεται λοιπόν πως οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να είναι στο... παιχνίδι για τον Πικέρες (που είναι κυρίως αρ. μπακ αλλά παίζει και αρ. χαφ). Τη σεζόν 2020-2021 έχει 16 ματς με 6 ασίστ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED