Νίνης: «Βαδίζουμε βήμα βήμα» (vid)

Νίνης: «Βαδίζουμε βήμα βήμα» (vid)

Νίνης: «Βαδίζουμε βήμα βήμα» (vid)

bet365

Ο 31χρονος χαφ του Βόλου μίλησε για την ομάδα της νέας σεζόν και έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος

Για τον Βόλο της νέας σεζόν μίλησε ο Σωτήρης Νίνης στο κανάλι της ομάδας. Οπου ο 31χρονος χαφ κράτησε χαμηλούς τόνους, αλλά έδειξε και συγκρατημένα αισιόδοξος. «Η φετινή προετοιμασία εξελίσσεται εξαιρετικά, καθώς διεξάγεται σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε τους νέους συμπαίκτες μας και κυρίως να αφομοιώσουμε αυτό που ζητάει ο νέος προπονητής. Κάθε χρόνο οι προσδοκίες του προέδρου είναι υψηλές και φέτος ο στόχος είναι η έκτη θέση και τα πλέι οφ. Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέση η ομάδα.Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βαδίζουμε βήμα – βήμα. Δουλεύουμε πολύ στην προετοιμασία για να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Και αυτό χρειάζεται χρόνο», σχολίασε αρχικά.

Για τον ίδιο είπε πως «προσωπικά έχω πολύ υψηλούς στόχους και θέλω να πραγματοποιηθούν μέσα από τον Βόλο», ενώ για τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που πλέον έχει τα «ηνία» της ομάδας ανέφερε πως «είναι λίγο το χρονικό διάστημα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Είναι νεαρός, έχει φιλοδοξίες, μόρφωση και θέλει να μεταδώσει πράγματα στους παίκτες».

Κλείνοντας μίλησε και για το νέο πρωτάθλημα όπου τόνισε πως «περιμένουμε φέτος ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα