Αλ Τααβόν - Παναθηναϊκός 1-1: Με θετικό πρόσημο (vid)

Αλ Τααβόν - Παναθηναϊκός 1-1: Με θετικό πρόσημο (vid)

Αλ Τααβόν - Παναθηναϊκός 1-1: Με θετικό πρόσημο (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια της φιλοσοφίας του Γιοβάνοβιτς στο φιλικό 1-1 με την Αλ Τααβον. Γκολ ο Χατζηθεοδωρίδης, δοκάρι ο Ιωαννίδης, καλή εικόνα οι «νέοι» Κώτσιρας, Πέρεθ. ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ- ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Tα πρόσωπα και η διάταξη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χατζηθεοδωρίδης, στο δεξί ο Κώτσιρας και ο Βέλεθ με τον Ρόμπι στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι.

Ο Σαβιέρ δεξί χαφ, ο Βιγιαφάνιες αριστερό και ο Καρλίτος πίσω από τον Μακέντα. Το Τριφύλλι ξεκίνησε με 4-2-3-1, την διάταξη που δουλεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κάτω η μπάλα, όμορφο γκολ και αρκετή δουλειά ακόμα

Στο πρώτο μέρος το Τριφύλλι προσπάθησε να κάνει τα πράγματα που ζητά ο Γιοβάνοβιτς στις προπονήσεις. Δηλαδή η μπάλα κάτω, καλή κυκλοφορία και προσπάθεια για άμεση επανάκτηση της κατοχής. Ανά μικρά διαστήματα οι πράσινοι έφταναν στο επιθετικό τρίτο με προϋποθέσεις αλλά του έλειψαν οι καλές συνεργασίες, οι ενέργειες εκείνες που θα ξεκλείδωναν την αντίπαλη άμυνα.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Ο Αλ Τααβόν κυριάρχησε από το 15´ μέχρι και το 30᾽λόγω της εξαιρετικής πίεσης που ασκούσε στο δεύτερο τρίτο του γηπέδου. Στον αντίποδα, το πρέσινγκ του Τριφυλλιού δεν λειτούργησε αποτελεσματικά. Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Βέλεθ στο 5᾽και ένα σουτ του Γιαζίντ στο 12᾽το ματς δεν είχε φάσεις. Σε μία εξαιρετική μετάβαση από φάση άμυνας σε επίθεση, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 37᾽. Βιγιαφάνιες και Μακέντα συνεργάστηκαν από αριστερά, ο Ιταλός με έξοχο τακουνάκι έβγαλε τον Χατζηθεοδωρίδη στον χώρο και ο Έλληνας μπακ με κούρσα και εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα μέσα. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από λάθος του Ρόμπι, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε ανισσοροπία και ο Ταβάμπα με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

FILIKO

Στο ίδιο μοτίβο, οριζόντιο ο Ιωαννίδης

Στο δεύτερο μέρος και παρά τις αρκετές αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, να προσπαθεί να αναπτυχθεί ορθολογικά. Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο στο δεύτερο μέρος από τους Σαουδάραβες και στο 60᾽θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Ιωαννίδη αλλά από την μικρή περιοχή ο Έλληνας φορ σούταρε πάνω στον αμυντικό και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το σύνολο του Σέρβου τεχνικού είχε καλή ανασταλτική συμπεριφορά και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε παρά την ευκαιρία του Καμπετσή στο 88᾽ μετά από πάσα του Ιωαννίδη, με το δείγμα να είναι θετικό, καθώς το Τριφύλλι έβγαλε κάποια σημάδια(όχι πολλά) της φιλοσοφίας που προσπαθεί να περάσει ο προπονητής.

Αυτοί ξεχώρισαν

Στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, για τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε για την σοβαρότητά του ο Κώτσιρας, ο Πέρεθ για την απλότητά του ενώ ο κορυφαίος μέχρι να βγει ήταν ο Αλεξανδρόπουλος. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αθανασακόπουλο ενώ ο Καμπετσής όσο έπαιξε στο αριστερό φτερό δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Αλ Τααβόν.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρόμπι, Βέλεθ, Κώτσιρας, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Καρλίτος, Μακέντα.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Σερπέζης, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πέρεθ, Σανκαρέ, Ιωαννίδης, Νγκμπακοτό, Χριστογεώργος, Καμπετσής.

Αλ Τααβόν: Κάσιο, Γιαζίντ, Ταβάμπα, Σάντρο, Νουάφ, Αμποζμπάν, Κάντι, Σμουχάν, Παϊντόντ, Τζάγκο, Αμίσι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα