Έχει δρόμο ακόμη ο Ίνγκασον (pics & vid)

Έχει δρόμο ακόμη ο Ίνγκασον (pics & vid)

Έχει δρόμο ακόμη ο Ίνγκασον (pics & vid)

bet365

Ο Σβέριρ Ίνγκασον μπήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά , αλλά ακόμα έχει καιρό μπροστά του. Το απόγευμα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του Κρέσπο,

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η ώρα του Ίνγκασον. Μετά από έντεκα ημέρες στην Ολλανδία, ο Ισλανδός στόπερ πάτησε γήπεδο. Ο Ίνγκασον μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω της επέμβασης στο γόνατο, μέχρι σήμερα ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία αλλά ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Πάντως, ακόμα έχει χρόνο μπροστά του, αφού η επιστροφή του υπολογίζεται μετά από τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Ίνγκασον

Εν αναμονή των εξετάσεων του Κρέσπο

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις εξετάσεις για τον Κρέσπο. Ο Ισπανός στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Χέρακλες κι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού και αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί ο χρόνος απουσίας.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ακολούθησαν το πρωί της Πέμπτης (22/7) πρόγραμμα αποθεραπείας εκτός του Γιάσμιν Κούρτιτς και των νεαρών Τζόλη, Κουτσια, Λύρατζη, Κωνσταντέλια οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης υπό την επίβλεψη του Πάολο Καστορίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα