Βαλένθια – Ατρόμητος 3-0: Θέλουν ακόμα δουλειά οι Περιστεριώτες (vids)

Βαλένθια – Ατρόμητος 3-0: Θέλουν ακόμα δουλειά οι Περιστεριώτες (vids)

bet365

Δεύτερη ήττα στο δεύτερο φιλικό για τον Ατρόμητο στην Ισπανία, με τους Περιστεριώτες να χάνουν με 3-0 από την Βαλένθια.

Ναι μεν αλλά για τον Ατρόμητο στο δεύτερο φιλικό επί ισπανικού εδάφους. Οι Περιστεριώτες ναι μεν παρουσίασαν κόντρα στην Βαλένθια καλύτερο πρόσωπο από ότι απέναντι στην Έλτσε όπου και γνώρισαν την συντριβή με 6-1, αλλά ηττήθηκαν και πάλι, με τις «νυχτερίδες» να επικρατούν με 3-0 και τους «κυανόλευκους» να δείχνουν πως θέλουν ακόμα δουλειά.

Με 4-2-3-1 οι Περιστεριώτες

Ο Άνχελ Λόπεθ κατέβασε τον Ατρόμητο με 4-2-3-1. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια κόντρα στην Βαλένθια ήταν ο Θεοδωράκης, δεξί μπακ ο Βασιλαντωνόπουλος, αριστερό ο Αθανασίου και κεντρικοί μπακ οι Στρούγγης και Χατζησαΐας. Οι δύο στο κέντρο ήταν οι Σάλομον και Καρτάλης με τον Μπεντινέλι και τον Πισάνο στα πλάγια και τον Μουνίθ πίσω από τον Κουλούρη.

Τραγικό ξεκίνημα και δύο γκολ μέχρι το 21'

Το πρώτο ημίχρονο και ειδικά το πρώτο 20λεπτο ήταν κακό για τον Ατρόμητο, όχι γιατί οι Ισπανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά γιατί κατάφεραν με δύο ουσιαστικά καλές στιγμές να σκοράρουν δύο φορές. Αρχικά στο 13' ο Μανού κατάφερε να βρει τον αμαρκάριστο Βαγιέχο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Η Βαλένθια ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και στο 21' ο Ντιέγκο Λόπεζ έκανε ωραία προσπάθεια και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Θεοδωράκη κάνοντας το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ακόμα ένα τέρμα με τον Βαγιέχο στο 25', το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό, με τους Περιστεριώτες να μην έχουν ουσιαστικά ούτε μία ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά.

Ανέβηκε στο δεύτερο ο Ατρόμητος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν σαφώς πιο ανεβασμένος και έβαλε στο παιχνίδι και τον Ριβέρο που για 45 λεπτά ζήτημα ήταν να έπιασε δυο-τρεις φορές την μπάλα. Η πρώτη απειλή υπήρξε από τον Μουνίθ που με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα των Ισπανών να διώξει, ενώ στο 62΄και 63' ο Κλωναρίδης δύο φορές είδε τον Ριβέρο να τον νικά, κάτι που έκανε και στον Μουνίθ και το σουτ που επιχείρησε στο 66'.

Εξαιρετικό πλασέ και 3-0 για Βαλένθια

Με τον Ατρόμητο να πιέζει, μίλησε η εμπειρία της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» στην πρώτη τους τόσο καλή φάση στην επανάληψη, κατάφεραν να κάνουν το 3-0. Συγκεκριμένα ο Τσερίτσεφ πάσαρε στον Γουέδες που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Βαλένθια (Χοσέ Μπορδαλάς): Ριβέρο, Ντιακαμπί, Σάενθ, Γκιλαμόν, Μεναργκες, Κορέιρα, Ντιέγκο Λόπεθ, Τζέισον, Μούσα, Σομπρίνο, Βαγιέχο

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Θεοδωράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Αθανασίου, Σάλομον, Καρτάλης, Πισάνο, Χουάν Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κουλούρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα