ΑΕΚ: Επιθεώρησε τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Επιθεώρησε τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιθεώρησε τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε το πρωί της Τετάρτης (21/7) στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πάντα κοντά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και ειδικά σε αυτό του γηπέδου. Το αφεντικό της Ένωσης συνηθίζει να πηγαίνει συχνά στη Νέα Φιλαδέλφεια και να βλέπει συνεχώς την πρόοδο που παρουσιάζουν τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

Το πρωί της Τετάρτης (21/7) βρέθηκε για άλλη μια φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια και τσέκαρε την πορεία των εργασιών. Συγκεκριμένα εστίασε στο κτίριο που ακουμπάει στο πέταλο της παλιάς σκεπαστής και στις εργασίες που γίνονται στην πρόσοψή του. Πρόκειται για το κτίριο που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα Μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED