ΑΕΚ: Επιθεώρησε τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Επιθεώρησε τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιθεώρησε τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε το πρωί της Τετάρτης (21/7) στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών στο γήπεδο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πάντα κοντά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και ειδικά σε αυτό του γηπέδου. Το αφεντικό της Ένωσης συνηθίζει να πηγαίνει συχνά στη Νέα Φιλαδέλφεια και να βλέπει συνεχώς την πρόοδο που παρουσιάζουν τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

Το πρωί της Τετάρτης (21/7) βρέθηκε για άλλη μια φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια και τσέκαρε την πορεία των εργασιών. Συγκεκριμένα εστίασε στο κτίριο που ακουμπάει στο πέταλο της παλιάς σκεπαστής και στις εργασίες που γίνονται στην πρόσοψή του. Πρόκειται για το κτίριο που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα Μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα