Η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε τη βασική φανέλα της

Η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε τη βασική φανέλα της

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε τη βασική φανέλα της

bet365

Η παραδοσιακά ριγέ φανέλα είναι η βασική εντός έδρας εμφάνιση του Άρη όπως αποκάλυψε η ΠΑΕ Άρης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Μετά την αλλαγή εταιρίας ένδυσης, υπήρξαν διαφοροποιήσεις και στη φανέλα του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Η αγάπη της ομάδας και των οπαδών μας για τις ριγέ φανέλες είναι διαχρονική. Για αυτό, η νέα εντός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2021/22, που σχεδίασε η adidas για την ομάδα μας, διατηρεί το κλασικό, ριγέ μοτίβο, προσθέτοντας όμως και νέες σχεδιαστικές πινελιές, που θα λατρέψουν οι παίκτες και οι οπαδοί του ΑΡΗ στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Φανέλα χωρίς γιακά που κρατάει τους ποδοσφαιριστές στεγνούς και έτοιμους για όλα στον αγωνιστικό χώρο. Η φανέλα της νέας εντός έδρας εμφάνισης του ΑΡΗ έχει σχεδιαστεί σε regular fit γραμμή, χωρίς γιακά, με τις κιτρινόμαυρες ρίγες της να της δίνουν μια διαχρονική ποιότητα», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στο Δελτίο Τύπου παρουσίασης της νέας φανέλας η οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην ARIS F.C. Boutique.

«Η φανέλα είναι κατασκευασμένη με PRIMEGREEN, μια σειρά ανακυκλωμένων υλικών υψηλής απόδοσης και 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία AEROREADY της adidas, με σκοπό να απορροφά την υγρασία, για να κρατά τους αθλητές άνετους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα», κατέληξε η ΠΑΕ Άρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα