ΠΑΟΚ: Η νέα ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η νέα ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η νέα ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Λουτσέσκου

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/7-15:00) τη Χέρακλες, στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει μια νέα «βερσιόν» της «ασπρόμαυρης» ενδεκάδας.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στην προπόνηση της Τρίτης (20/7) ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε μ’ ένα σχήμα ενδεκάδας στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και από τους οποίους ζήτησε συγκεκριμένες κινήσεις σε φάσεις άμυνας και επίθεσης, κυρίως τους έδειξε ότι θέλει να κινούνται πιο γρήγορα πάνω στο χορτάρι.

Η ενδεκάδα που θα δούμε στο πρώτο μέρος του αυριανού φιλικού αγώνα κόντρα στη Χέρακλες (15:00) σε σχηματισμό 4-2-3-1 (αυτό δεν αλλάζει με τίποτα) και με κάποιους ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως, να παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ένα 45λεπτο, αποτελείται από τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Τέιλορ (δεξιά), Βαρέλα, Μιχαηλίδη στο κέντρο, Βιεϊρίνια (αριστερά), εσωτερικούς μέσους στον άξονα τους Εσίτι και Σβαμπ, στα δύο άκρα τον Μούργκ (δεξιά) και τον Καντουρί (αριστερά), με τον Καγκάβα πίσω από τον Ολιβέιρα που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Σ’ ότι αφορά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς οι ενοχλήσεις που έχει από το χτύπημα στην προπόνηση της Δευτέρας (19/7) τον αφήνουν εκτός του αρχικού πλάνου, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε και σήμερα το έξτρα ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ενέα Μιχάι δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο γόνατο όπου είχε εγχειριστεί (χιαστοί), ενώ για πρώτη φορά είδαμε τον Ντάγκλας Αουγκούστο στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την επιστροφή του να προσδιορίζεται σε περίπου ένα μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα