Ατρόμητος: Από το Novasports 2 το φιλικό με Βαλένθια

Ατρόμητος: Από το Novasports 2 το φιλικό με Βαλένθια

bet365

Ένα ακόμα σημαντικό φιλικό για τον Ατρόμητο στην Ισπανία, με τους «κυανόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Βαλένθια, ένα φιλικό που θα μεταδοθεί από το Novasports 2 (Τετάρτη 20:00).

Φιλικών συνέχεια για τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, να αγωνίζονται την Τετάρτη κόντρα στην Βαλένθια (20:00). Την αναμέτρηση αυτή θα μεταδώσει το Novasports 2, με την σχετική ανακοίνωση του συνδρομητικού να αναφέρει τα εξής: «Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση στο Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Βαλένθια - Ατρόμητος. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται ήδη στην Ισπανία όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Ανχελ Λόπεθ θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων με δυνατούς ισπανικούς συλλόγους με στόχο να τεστάρει τις δυνάμεις της και να δει τα νέα της αποκτήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα