Πέπε: «Τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες» (pic)

Πέπε: «Τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες» (pic)

Πέπε: «Τιμή μου να επιστρέψω στην Γκιμαράες» (pic)

bet365

Ο Πέπε δηλώνει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Γκιμαράες, ενώ ο Τιάγκο Σίλβα είναι στην Ελλάδα για να λύσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές και να υπογράψει στον πορτογαλικό σύλλογο.

Στη Γκιμαράες τα έχουν βρει σε όλα με τον Τιάγκο Σίλβα, αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός καθυστερεί να του λύσει το συμβόλαιο και γι' αυτό ο παίκτης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να τελειώνει το θέμα και να συνεχίσει στη χώρα του την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Βιτόρια θέλει να κλείσει άμεσα όλες τις μεταγραφικές της εκκρεμότητες και σαφώς το θέμα με την καθυστέρηση στο θέμα του Τιάγκο Σίλβα δεν τους αρέσει καθόλου.

Από εκεί και πέρα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει στην εξίσωση για τον Εντουαρντς τον Πέπε. Ο Μιγκέλ Πίντο δεν θα δεχτεί να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 20.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα πάει κατά 50% στα ταμεία της Τότεναμ.

Ωστόσο, τονίζεται από τους Πορτογάλου ότι ο νερός Άγγλος εξτρέμ θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League, αλλά προς το παρόν όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί και για τρίτη σεζόν στην Γκιμαράες.

Ο Πέπε πάντως δήλωσε στην O Jogo ότι θα ήταν τιμή του να επιστρέψει στην Γκιμαράες.

Το πρωτοσέλιδο της O Jogo με τη δήλωση του Πέπε:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα