Παναθηναϊκός: Επιμονή σε κατοχή και πρέσινγκ

Παναθηναϊκός: Επιμονή σε κατοχή και πρέσινγκ

Παναθηναϊκός: Επιμονή σε κατοχή και πρέσινγκ

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε και σήμερα το πρωί σε κατοχή και πρέσινγκ, με το πρόγραμμα να έχει και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Χορστ ημέρα τρίτη για τον Παναθηναϊκό. Στην πρωινή προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση για ακόμη μία φορά στην κατοχή της μπάλας και το άμεσο πρέσινγκ για την επανάκτηση της κατοχής. Το πρόγραμμα είχε και αρκετή φυσική κατάσταση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι να επικεντρώνεται σε αυτούς τους δύο τομείς, στους οποίους ποντάρει πολύ ο Σέρβος τεχνικός.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

in

Ο έμπειρος κόουτς ζητούσε καλή ποιότητα στην πάσα, άμεση διάγνωση στην επιλογή και φυσικά όταν χανόταν η κατοχή για μία από τις τρεις ομάδες, ήθελε άμεση αλλαγή στην νοοτροπία από φάση επίθεσης σε φάση άμυνας. Σε έναν πολύ μικρό χώρο, ώστε η δυσκολία να είναι ακόμη μεγαλύτερη και να υπάρχει προσομοίωση αγώνα ως προς τις συνθήκες της πίεσης.

Τετ α τετ με με Νγκμπακοτό και Σανκαρέ

Από κει και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός που ήταν... παντού στο σημερινό πρόγραμμα, ακόμα και στο πρόγραμμα των τερματοφυλάκων, είχε τετ α τετ στο φινάλε της προπόνησης με τον Γενί Νγκαμπακοτό και τον Γιουνούς Σανκαρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα