Καρδιοχτύπησαν με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Καρδιοχτύπησαν με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Καρδιοχτύπησαν με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι φωνές του Σέρβου μεσοεπιθετικού ακούστηκαν σ’ ολόκληρο το προπονητικό κέντρο του Apeldoorn, μετά το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ανησύχησαν και αγχώθηκαν προς στιγμήν στον ΠΑΟΚ με το χτύπημα που δέχθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης σε μία φάση του οικογενειακού διπλού.

Ο Σέρβος επιθετικός έπεσε στο έδαφος και έδειχνε να πονάει μετά το χτύπημα, αλλά μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε από το γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, επέστρεψε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε επίδεση του τραυματισμένου ποδιού, αλλά όπως έλεγαν από το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου» δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα