Καρδιοχτύπησαν με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Καρδιοχτύπησαν με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Καρδιοχτύπησαν με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι φωνές του Σέρβου μεσοεπιθετικού ακούστηκαν σ’ ολόκληρο το προπονητικό κέντρο του Apeldoorn, μετά το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ανησύχησαν και αγχώθηκαν προς στιγμήν στον ΠΑΟΚ με το χτύπημα που δέχθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης σε μία φάση του οικογενειακού διπλού.

Ο Σέρβος επιθετικός έπεσε στο έδαφος και έδειχνε να πονάει μετά το χτύπημα, αλλά μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε από το γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, επέστρεψε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε επίδεση του τραυματισμένου ποδιού, αλλά όπως έλεγαν από το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου» δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED