Αραούχο: «Θέλω να τα... ξανασπάσω στην ΑΕΚ»

Αραούχο: «Θέλω να τα... ξανασπάσω στην ΑΕΚ»

Αραούχο: «Θέλω να τα... ξανασπάσω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser και δήλωσε αποφασισμένος να εντυπωσιάσει ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο στην Ισπανία μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Cadena Ser. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός δήλωσε πολλές φορές ότι είναι αποφασισμένος να τα... ξανασπάσει με τη φανέλα της ΑΕΚ και να εντυπωσιάσει εκ νέου, όπως στο παρελθόν.

«Είμαι χαρούμενος και βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα. Θέλω να τα... ξανασπάσω στην Αθήνα. Η πώλησή μου έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σύλλογος με ενημέρωσε για τη μεταγραφή και δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο «Τσίνο», ο οποίος πρόσθεσε πως το γεγονός ότι θα πάρει λιγότερα χρήματα στην ΑΕΚ δεν τον προβληματίζει: «Έρχομαι στην ΑΕΚ για λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα στη Λας Πάλμας, αλλά ούτε αυτό είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα».

Στη συνέχεια ο Αραούχο ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε κάποια στιγμή στη Λας Πάλμας στο μέλλον, υπογραμμίζοντας: «Ποτέ δεν λες ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα σκέφτομαι τα τέσσερα χρόνια που έχω μπροστά μου εδώ. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, έχω μεγάλη όρεξη, αλλά ποτέ δεν θα φύγω από τα Κανάρια γιατί είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να ζήσω όταν αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά για τη θερμή υποδοχή του στην Αθήνα από τους οπαδούς της ΑΕΚ για άλλη μια φορά, ο 29χρονος Αργεντινός φορ τόνισε: «Ο κόσμος με υποδέχθηκε στην Αθήνα με πολλή αγάπη. Η γυναίκα μου και ο γιος μου θα έρθουν στην Αθήνα και θα είμαστε χαρούμενοι. Είπα ότι έφυγα από τη Λας Πάλμας από την... πίσω πόρτα γιατί ήθελα να αποχαιρετήσω τους φίλους της ομάδας. Δεν μπόρεσα να πω αντίο στους συμπαίκτες μου γιατί έπρεπε να φύγω στη 1 το πρωί για να ταξιδέψω. Δέχομαι τα πράγματα όπως συμβαίνουν».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πως αναμένει τη νέα του επιστροφή στην ΑΕΚ, ο Αραούχο επανέλαβε ότι θέλει να εντυπωσιάσει ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα: «Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να τα... σπάσω. Θα προσπαθήσω να έχω μια καλή σεζόν και να εμφανιστώ στο ίδιο επίπεδο που ήμουν και στη Λας Πάλμας. Δεν ξέρω γιατί στην Αθήνα μου δίνουν τόση αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Εδώ θα τα... ξανασπάσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα