Επέστρεψαν από την Ολλανδία στον Βόλο οι Γκρίλο και Κύρκος

Επέστρεψαν από την Ολλανδία στον Βόλο οι Γκρίλο και Κύρκος

Gazzetta team
Επέστρεψαν από την Ολλανδία στον Βόλο οι Γκρίλο και Κύρκος

bet365

Γκρίλο και Κύρκος αποχώρησαν τραυματίες από την αποστολή του Βόλου στην Ολλανδία. Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του δεύτερου.

Δύο τραυματισμοί προέκυψαν στην προετοιμασία του Βόλου στην Ολλανδία, αναγκάζοντας τους Γκρίλο και Κύρκο να επιστρέψουν στον Βόλο.

Ο Γκρίλο υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού με τον Αργεντινό στόπερ να αποχωρεί από την προετοιμασία για να ξεκινήσει θεραπεία.

Για τον νεαρό Κύρκο εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό (είναι πιθανό να έχει υποστεί ρήξη χιαστού) και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την ίδια στιγμή ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν επί ολλανδικού εδάφους τόσο ο Τσοκάνης όσο και ο Ριένστρα, με συνέπεια ο τεχνικός Γκιγέρμο Αμπασκάλ να μην μπορεί να τους υπολογίζει.

Οσο για τον Ρινέρ, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην Ολλανδία, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED