Παναθηναϊκός: «Προετοιμάστε την επίθεση» και άμεση αλλαγή νοοτροπίας(vids & pics)

Παναθηναϊκός: «Προετοιμάστε την επίθεση» και άμεση αλλαγή νοοτροπίας(vids & pics)

Παναθηναϊκός: «Προετοιμάστε την επίθεση» και άμεση αλλαγή νοοτροπίας(vids & pics)

bet365

Ηρεμία στην κυκλοφορία της μπάλας ζητούσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ το πρόγραμμα είχε πολύ δουλειά στην άμεση αλλαγή από φάση επίθεσης σε φάση άμυνας και στην λήψη αποφάσεων σε μικρούς χώρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Χορστ, με το μενού να περιλαμβάνει αρχικά ζέσταμα, ανοίγματα και στην συνέχεια το... κυρίως πιάτο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες που σε έναν πολύ μικρό χώρο έπρεπε να κυκλοφορήσουν την μπάλα και όποια ομάδα την έχανε θα έπρεπε να προσπαθεί να επανακτήσει άμεσα την κατοχή.

Σκοπός αυτής της άσκησης, μεταξύ άλλων, είναι η λήψη αποφάσεων υπό μεγάλη πίεση, η διάγνωση της σωστής επιλογής στην πάσα σε μικρό χώρο και η άμεση αλλαγή νοοτροπίας από φάση επίθεσης σε φάση άμυνας, κάτι στο οποίο ποντάρει πολύ ο Σέρβος τεχνικός στην δουλειά που κάνει. Στην άμεση επανάκτηση της μπάλας.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Στην συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν διπλό 6 εναντίον 6 σε έναν χώρο μικρότερο από το μισό γήπεδο. Νικήτρια ομάδα στο τουρνουά ήταν η κίτρινη με τους: Χριστογεώργο, Σαβιέρ, Σερπέζη, Κώτσιρα, Ιωαννίδη και τους Πέρεθ, Μπουζούκη εναλλάξ.

Υπομονή στην κατοχή, γκολάρα Πέρεθ και... σέρβικα!

Σε αυτό το δίτερμα υπάρχει δημιουργία προσομοίωσης καταστάσεων εντός παιχνιδιού σε συγκεκριμένους χώρους του γηπέδου, με τον Γιοβάνοβιτς να επιμένει σε ένα πράγμα. Στην προετοιμασία της επίθεσης. Στην υπομονή κατά την φάση της κατοχής μπάλας, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την δημιουργία χώρων και ευκαιριών.

skx

᾽᾽Προετοιμάστε την επίθεση᾽᾽ ήταν η μόνιμη οδηγία του έμπειρου κόουτς, ο οποίος σε κάποια στιγμή όταν οι παίκτες του δεν τελείωσαν μια εύκολη ευκαιρία(ο Αλεξανδρόπουλος προτίμησε ένα τακουνάκι αντί να πασάρει απλά δίπλα του) το... γύρισε στην μητρική του γλώσσα, δείχνοντας πως δεν του άρεσει καθόλου αυτό που είδε.

Σε ένα από τα διπλά, ο Ρούμπεν Πέρεθ σκόραρε ένα υπέροχο γκολ με δυνατό σου και πήρε τα μπράβο από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο.

* Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Αγιούμπ δεν κατέβηκε στο γήπεδο, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα