Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Κούρτιτς, Επασί και Παπαδόπουλος

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Κούρτιτς, Επασί και Παπαδόπουλος

bet365

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ επισημοποίησε το deal με τον Ντεβί Επασί, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε και επίσημα παίκτης της Αλ-Φαϊχά στη Σαουδική Αραβία.

Ήρεμη ήταν η μεταγραφική δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό την Κυριακή (18/7), μιλώντας πάντα για τα deals που ανακοινώθηκαν ή για κλεισμένες συμφωνίες.

Στην Ελλάδα, όπως αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Γιάσμιν Κούρτιτς, με τον Σλοβένο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και έπειτα να παίρνει το αεροπλάνο για Ολλανδία προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία.

Μεταγραφή ανακοίνωσε και ο ΟΦΗ, ο οποίος επισημοποίησε την απόκτηση του Ντεβί Επασί για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον 28χρονο τερματοφύλακα να βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ολλανδία όπου η κρητική ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος τη Δευτέρα (19/7) αφού τελειώσει με τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει για τρία χρόνια και θα επιστρέψει στην Ένωση.

Στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε μια μεταγραφή με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς συμπαίκτης του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Αλ-Φαϊχά έγινε με κάθε επισημότητα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και υπέγραψε διετές συμβόλαιο στο κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας, κάνοντας έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του το βήμα εκτός Ευρώπης.

Πίσω στα ευρωπαϊκά «ύδατα», από μεταγραφή σε μεταγραφή πηγαίνει η Μίλαν. Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ολιβιέ Ζιρού, οι Ροσονέρι ανακοίνωσαν και τον Φοντέ Μπαλό-Τουρέ από τη Μονακό έναντι 4 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας έτσι τη θέση του αριστερού μπακ πίσω από τον βασικό, Τεό Ερναντέζ. Το συμβόλαιο του 24χρονου Σενεγαλέζου έχει διάρκεια ως το 2025.

Την απόκτηση του 21χρονου Ιβοριανού στόπέρ, Μαρκ Γκουεχί, από την Τσέλσι ανακοίνωσε επίσης η Κρίσταλ Πάλας, ενώ ο έμπειρος Άγγλος εξτρέμ, Άαρον Λένον έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα