Το come back της Σεντ Ετιέν για τον Παπέ Σισέ

Το come back της Σεντ Ετιέν για τον Παπέ Σισέ

Το come back της Σεντ Ετιέν για τον Παπέ Σισέ

bet365

Ο Ολυμπιακός εμμένει στο να πουλήσει τον Αφρικανό διεθνή μπακ και η Σεντ Ετιέν δείχνει διατεθειμένη να επανέλθει για τη διεκδίκησή του.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ουσιαστικά από πέρυσι ήταν σε ένα καθεστώς αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Η λογική της παραχώρησής του με δανεισμό στη Σεντ Ετιέν ήταν για να πάρει ματς, να φανεί περισσότερο αλλά και να πουληθεί.

Οι εμφανίσεις του Σενεγαλέζου με τους Στεφανουά ήταν τέτοιες που να κάνουν τη Σεντ Ετιέν να θέλει να τον κρατήσει αλλά όχι με τη ρήτρα των 13 εκατ. ευρώ που υπήρχε στον δανεισμό του. Ο 25χρονος Σισέ έχει 92 αγώνες με 10 γκολ στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία η Σεντ Ετιέν είναι έτοιμη να κάνει το come back για την απόκτησή του. Με τα δεδομένα που ίσχυαν οι Γάλλοι θα μπορούσαν να φτάσουν έως τα 7 εκατ. ευρώ αλλά όχι στο επίπεδο που ήθελαν οι Ερυθρόλευκοι.

Εφόσον όμως επανέλθουν και επιμείνουν με μία καλή προσφορά μπορεί το status της υπόθεσης αυτής να αλλάξει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα