Κούρτιτς: «Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό όταν με κάλεσε ο ΠΑΟΚ»! (vid)

Κούρτιτς: «Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό όταν με κάλεσε ο ΠΑΟΚ»! (vid)

Κούρτιτς: «Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό όταν με κάλεσε ο ΠΑΟΚ»! (vid)

bet365

Με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, που στο πίσω μέρος θα έχει το «27,» ο Γιασμίν Κούρτιτς ετοιμάζεται να ζήσει τη νέα πρόκληση της καριέρας του και φυσικά να βιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Υστερα από 11 χρόνια στην Ιταλία ο Γιασμίν Κούρτιτς ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος χαφ βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στο Apeldoorn της Ολλανδίας και από τη Δευτέρα (19/7) θα ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα ομάδα του.

Ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Γνωρίζει καλά τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ υποκλίνεται στους φίλους του «Δικεφάλου».

- Μετά από 11 χρόνια στην Ιταλία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου, ποιο είναι το κίνητρο σου;

«Όταν ο ΠΑΟΚ με κάλεσε δε το σκέφτηκα πολύ καθώς είναι ένας μεγάλος σύλλογος και το γνωρίζω καλά. Έχει παράδοση, έχει αμέτρητους οπαδούς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είμαι χαρούμενος με όσα κατάφερα στην Ιταλία, αλλά πλέον νιώθω ότι έχω μια σπουδαία πρόκληση μπροστά μου και ανυπομονώ για να την αντιμετωπίσω».

- Τι θυμάσαι από τα δύο παιχνίδια που έδωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα;

«Γνωρίζαμε πριν έρθουμε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι… τρελή. Πραγματικά καυτή. Όταν φτάσαμε έμεινα έκπληκτος από το κοινό. Τραγουδούσαν όλη την ώρα, υποστήριζαν τους παίκτες από το πρώτο λεπτό. Αυτό πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει το πνεύμα της ομάδας και την αντιμετώπιση που έχουν οι παίκτες. Το αξίζουν όλο αυτό οι ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως είναι ένα βήμα για μένα για να κάνω κάτι σημαντικό».

- Η συνεργασία με τον Ελ Καντουρί στο παρελθόν και το γεγονός ότι θα συναντηθείτε ξανά στον ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ ωραίος τύπος. Είναι φίλος μου και είχαμε επαφές ακόμη και τον καιρό που δεν παίζαμε μαζί. Μιλήσαμε στο παρελθόν για κάποιες διακοπές που κανόνιζα εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να αγωνιστούμε και πάλι μαζί».

- Τι γνωρίζεις για την ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες;

«Γνωρίζω πολλά. Ξέρω τα… βαριά χαρτιά της ομάδας που έχουν κάνει σπουδαία καριέρα. Έχω ακούσει πολλά… σούπερ πράγματα για τον προπονητή. Το μόνο που μένει είναι να βγάλω την ποιότητα μου στο γήπεδο».

- Το μήνυμα που στέλνεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να δω το γήπεδο γεμάτο και να γεμίσω και εγώ και όλη η ομάδα με την ενέργεια τους. Την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ ήμουν αντίπαλος, αλλά πλέον θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα και τους φιλάθλους. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα