Παναθηναϊκός: Το αυτόγραφο του Σανκαρέ, τα western και ο... Στέιθαμ!

Παναθηναϊκός: Το αυτόγραφο του Σανκαρέ, τα western και ο... Στέιθαμ!

Παναθηναϊκός: Το αυτόγραφο του Σανκαρέ, τα western και ο... Στέιθαμ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Ολλανδία και το Gazzetta σας βάζει στην πτήση του Τριφυλλιού προς το Ντίσελντορφ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε λίγο πριν τις 12.30 τοπική ώρα στο Ντίσελντορφ έπειτα από μια χαλαρή και χωρίς αναταράξεις πτήση. Το Gazzetta σας βάζει στο αεροπλάνο της Aegean μέσα από παρασκήνια.

*Μεταξύ των επιβατών της πτήσης ήταν και ένας Γάλλος, ο οποίος όταν αναγνώρισε τον Γιουνούς Σανκαρέ του ζήτησε ευγενικά να υπογράψει πάνω στην κάρτα επιβίβασής του. Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν του χάλασε χατίρι και όπως αποδείχθηκε από την μεταξύ τους συνομιλία, ο εν λόγω επιβάτης είναι οπαδός της Μπορντό, στην οποία κατά το παρελθόν έκανε σπουδαία καριέρα ο Σανκαρέ.

*Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πέρασε το τρίωρο στον αέρα με ένα σύγχρονο western, ο Μαουρίσιο έπαιζε αρχικά ένα ποδοσφαρικό επιτραπέζιο πριν βάλει ταινία ενώ ο Αϊτόρ προτίμησε κάτι πιο κλασσικό, ένα βιβλίο.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

*Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος, προτίμησε την συντροφιά ταινίας με τον Τζέισον Στέιθαμ ενώ ο team manager, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, επέλεξε ένα φιλμ του γαλλικού κινηματογράφου.

*Ο εκ των βοηθών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, στο μεγαλύτερη διάρκεια της πτήσης παρακολουθούσε πλάνα προπόνησης τραβηγμένα από drone, ώστε να μπορεί να αναλύσει τα δεδομένα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Στο ίδιο... μοτίβο και ο Σωκράτης Διούδης που έβλεπε από το κινητό του συγκεκριμένα στιγμιότυπα από το πρόγραμμα στο Κορωπί.

*Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας προτίμησε να πάρει έναν υπνάκο κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

*Ο πιλότος της πτήσης προς Ντίσελντορφ ευχήθηκε δια μικροφώνου στον Παναθηναϊκό να έχει μία καλή προετοιμασία και κάθε επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, στην συνέχεια το πήγε στην... διπλωματία με μια γενικότερη ευχή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα