Cosmote TV, Νοva, EΡΤ, MEGA: ο τηλεοπτικός χάρτης της επόμενης σεζόν, πού θα βλέπουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

 Cosmote TV, Νοva, EΡΤ, MEGA: ο τηλεοπτικός χάρτης της επόμενης σεζόν, πού θα βλέπουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
To Gazzetta σκιαγραφεί το νέο χάρτη των αθλητικών μεταδόσεων στην Ελλάδα για τη σεζόν 2021-2022 σε όλες τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Αλλαγές, πολλές αλλαγές! Κάποιες έχουν ήδη γίνει, κάποιες «ψήνονται», κάποιες θα γίνουν μελλοντικά. Το ζήτημα είναι ότι εφέτος περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν, αναδιαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης της χώρας ως προς τις «μεγάλες» αθλητικές διοργανώσεις μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, ασφαλώς, έγκειται στο «σπάσιμο» της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague Ιnterwetten, καθώς εννιά ομάδες «φεύγουν» από τη Nova (η οποία όμως φαίνεται πως παίρνει την Premier League για την τριετία 2022- 2025) και πάνε στην Cosmote TV. Oμως πέραν αυτής της αλλαγής, «άλλαξαν» και τα δικαιώματα αρκετών ξένων πρωταθλημάτων μεταξύ των δυο συνδρομητικών καναλιών.

Συνοπτικά λοιπόν, έχουμε και λέμε, αφού σημειώσουμε πως το μεγάλο ερωτηματικό από τη Superleague Ιnterwetten παραμένει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποιο κανάλι και μεταδίδει τα φιλικά το ματς από το PAOK TV...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SUPERLEAGUE INTERWETTEN

NOVA: Ολυμπιακός (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα), Αρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα (και οι τρεις είχαν από πέρυσι συμβόλαιο και για τη σεζόν 2021-2022).

*COSMOTE TV: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας, Βόλος, ΟΦΗ, Απόλλων, Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός.

*Ουδεμία απ΄ αυτές τις συμφωνίες έχει επικυρωθεί, αλλά προς Cosmote TV οδεύουν οι εννιά ομάδες, ερωτηματικό παραμένει ο ΠΑΟΚ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τα δικαιώματα για Champions League (Ολυμπιακός), Εuropa League και Conference League από τη φάση των play offs μέχρι και τον τελικό των διοργανώσεων έχει η Cosmote TV. Το ΜΕGA Channel θα μεταδώσει 12 ματς Champions League από τη φάση των ομίλων και έπειτα, τα οποία θα μεταδίδονται και από την Cosmote TV. Κάποια εξ' αυτών θα είναι και του Ολυμπιακού αν προκριθεί στους ομίλους (όχι όλα, ανάλογα με την ημέρα που αγωνίζεται).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα τελευταία χρόνια τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας είχε η Cosmote TV, εφέτος προς το παρόν είναι «στον αέρα»

SUPERLEAGUE 2


«Ανοιχτό» για να πάρει τα δικαιώματα η ΕΡΤ, έντονες φήμες ότι η Cosmote TV θα πάρει τα δικαιώματα Παναθηναϊκού Β' και ΑΕΚ Β΄, ενώ η NOVA του Ολυμπιακού Β'. Πάλι ερωτηματικό ο ΠΑΟΚ Β'. Θολό το τοπίο ακόμα, τίποτα δεν είναι οριστικό.

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Cosmote TV: Αγγλία (μέχρι και την εφετινή σεζόν, από το 2022 έως το 2025 πιθανότατα καταλήγει στη Nova, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών το αποτέλεσμα του σχετικού διαγωνισμού), Ιταλία, Πορτογαλία, Σκωτία – Κύπελλο Αγγλίας, Κύπελλο Ισπανίας.

ΝOVA: Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία – Κύπελλο Γερμανίας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Cosmote TV: NBA
NOVA: Euroleague (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός), Eurocup (Προμηθέας)
ΕΡΤ: Βasket League

* Xωρίς τηλεοπτική στέγη: Κύπελλο Ελλάδας (πέρυσι η ΕΡΤ), BCL (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαύριο, Περιστέρι – πέρυσι η ΕΡΤ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα