Ανταγωνιστικός ο Βόλος με Μαλίν, έχασε με γκολ του Κάιπερς (pics)

Ανταγωνιστικός ο Βόλος με Μαλίν, έχασε με γκολ του Κάιπερς (pics)

Ανταγωνιστικός ο Βόλος με Μαλίν, έχασε με γκολ του Κάιπερς (pics)

bet365

Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έδειξε καλά στοιχεία κόντρα σε έναν πιο «έτοιμο» αντίπαλο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο πρώην φορ του Ολυμπιακού

Με σκορ 2-1 έχασε σήμερα (17/7) ο Βόλος από τη Μαλίν σε φιλικό παιχνίδι. Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας είναι σαφώς πιο «έτοιμη» καθώς την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της, παρόλα αυτά όμως παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική. Σκόρερ της ήταν ο Φερνάντες (66'), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο γνώριμός μας Κάιπερς αμέσως μετά (67', πρώτος βρήκε δίχτυα ο Σχουφς στο 29').


Μάλιστα ο Βόλος είχε στο πρώτο ημίχρονο δοκάρι με τον Μπαρτόλο, ενώ το ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Μπέος.


Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ξεκίνησε με τους Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαρά, Μπαριέντος, Φερνάντες, Βοιτκόφσκι, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Ροσέρο, Γκιουλέν, Νίνης, Πουρίτα, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ακριβόπουλος, Κύρκος.

...

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα