Αστέρας Τρίπολης: Σε συζητήσεις με την Cosmote TV

Αστέρας Τρίπολης: Σε συζητήσεις με την Cosmote TV

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει προστεθεί στο γκρουπ των ομάδων που συζητούν με την Cosmote TV για το επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Η πεντάδα των ομάδων (Ιωνικός, Βόλος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης) που είναι σε συζητήσεις με την Cosmote TV, για να εξασφαλίσει περίπου 1,5 (μαζί με κάποια μπόνους), έχει γίνει γίνει πλέον 6άδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης, είναι η τελευταία ομάδα από τη Super League Interwetten, που είναι κι αυτή σε διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό κανάλι ώστε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Υπάρχει όμως μία διαφορά σε σχέση με τους πέντε. Οι κιτρινομπλέ είχαν συμβόλαιο που έφτανε το 1.650.000 ευρώ ετησίως. Όμως, επειδή είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης (όσο είναι δυνατόν να συμβεί αυτό), επιθυμούν να ενσωματωθούν στο γκρουπ των ομάδων που από τη Nova θα μεταπηδήσουν στην Cosmote TV.

Θυμίζουμε ότι κι ο ΟΦΗ είναι σε διαπραγματεύσεις με το εν λόγω κανάλι, ενώ ο Παναθηναϊκός κι η ΑΕΚ είναι τα δύο «μεγάλα» ονόματα που αναμένεται να δώσουν τελικά τα χέρια με τους ανθρώπου καναλιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα