Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την CosmoteTv!

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την CosmoteTv!

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την CosmoteTv!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με την πρόταση της CosmoteTv για τα τηλεοπτικά δικαιώματα τουλάχιστον της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και απομένουν οι υπογραφές για να «κλειδώσει» οριστικά το deal.

Έτοιμος να υπογράψει με την CosmoteTv για τα τηλεοπτικά δικαιώματά του είναι ο Παναθηναϊκός! Το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει προφορικά με την πρόταση του συνδρομητικού καναλιού, η οποία θα φέρει στα ταμεία του μεγαλύτερο ποσό από τα 6.5 εκατομμύρια που πήρε πέρσι από την NOVA.

Η σύμβαση των δύο πλευρών αναμένεται να έχει ισχύ, το λιγότερο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το έδαφος μίας πιθανής συνεργασίας ήταν στρωμένο από το καλοκαίρι του 2020, όταν το κλαμπ είχε συμφωνήσει με την CosmoteTv για την τοποθέτηση του «Παναθηναϊκός TV» στο τηλεοπτικό της «μπουκέτο».

Αυτό που απομένει για να θεωρηθεί το deal τελειωμένο είναι μόνο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα