Νιόπλιας: «Κάνουμε διαχείριση»

Νιόπλιας: «Κάνουμε διαχείριση»

Νιόπλιας: «Κάνουμε διαχείριση»

bet365

Ο κόουτς του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας των Ολλανδών, μετά το σημερινό 1-1 με την Αντερλεχτ

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο σημερινό (16/7) φιλικό με την Αντερλεχτ (1-1), αλλά και την εν γένει πορεία της προετοιμασίας των Κρητικών μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας στο Athletic Radio. «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε καλή δουλειά. Τέτοια φιλικά για εμάς είναι πολύ δυνατά και μέσα σε 15 μόλις ημέρες έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα. Οι αντίπαλοι είχαν πολλά περισσότερα τρεξίματα από εμάς και με την εικόνα που δείξαμε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ανταποκριθήκαμε πλήρως σε αυτά που θέλω στο γήπεδο. Κοιτάζουμε την φυσική μας κατάσταση και το τακτικό μας κομμάτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλοι παίκτες είναι κουρασμένοι, άλλοι πιο έτοιμοι και πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Φέτος είναι διαφορετική η προετοιμασία μας. Άλλες χρονιές ξεκινούσαμε φιλικά με ερασιτεχνικές ομάδες και στη συνέχεια παίζαμε με άλλους αντιπάλους, ενώ φέτος αγωνιζόμαστε κόντρα σε πιο έτοιμες και μεγάλες ομάδες. Κάνουμε διαχείριση και όταν φτάσουμε στην 3η-4η εβδομάδα θα είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά και στην βασική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσουμε στην αρχή της σεζόν».

Για τα στοιχεία της ομάδας που έχει δει μέχρι στιγμής σχολίασε πως «καλά στοιχεία βλέπεις συνέχεια. Όπως είπα και πριν, το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, το τακτικό κομμάτι και άλλα. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Κάποιοι παίκτες είναι πιο έτοιμοι, κάποιοι λιγότερο». Για το ρόστερ και τις επιλογές στα φιλικά είπε ότι. «Και ολοκληρωμένο να ήταν το ρόστερ, πάλι δεν θα βάζαμε την βασική ενδεκάδα. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Για παράδειγμα σήμερα δοκιμάσαμε τον Μπαλογιάννη, τον Ουές και τον Κοροβέση στα χαφ. Ο Αμπντούλ έδωσε ταχύτητα. Αυτό έγινε επειδή πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, τα πράγματα θα είναι καλύτερα». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με τις μεταγραφές. Μας λείπουν τρεις παίκτες προς το παρόν. Θα έρθει ο Καμάου, ο Τοράλ και ο καινούριος μας τερματοφύλακας (σ.σ. ο Επασί) και θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα