ΠΑΟΚ: Εκλεισε τον Κούρτιτς!

ΠΑΟΚ: Εκλεισε τον Κούρτιτς!

ΠΑΟΚ: Εκλεισε τον Κούρτιτς!

bet365

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει ο Γιασμίν Κούρτιτς, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά». O διεθνής Σλοβένος μέσος αποκτάται από τον Δικέφαλο με την μορφή διετούς δανεισμού.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα ειναι ο Γιασμίν Κούρτιτς! O Σλοβένος χαφ είχε μπει στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» πριν από μερικές ημέρες και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Κούρτιτς να μπαίνει στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο 32χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Πάρμα, αλλά μετά το γεγονός ότι οι «τζαλομπλού» υποβιβάστηκαν και θ' αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία (Serie B), ο δρόμος για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ άνοιξε.

Μάλιστα, το μόνο που απομένει είναι η τυπική διαδικασία για την επισημοποίηση του «deal», με τον Κούρτιτς να υπογράφει με τη μορφή «δανεισμού» στους Κυπελλούχους Ελλάδος, με ορίζοντα συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ, μίλησε στο Gazzetta για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα