ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Κούρτιτς (vid)

ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Κούρτιτς (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίζει την Πάρμα για τον 32χρονο Σλοβένο μέσο, Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος μοιάζει πιο προσιτή περίπτωση από τον Αντριέν Σίλβα.

Μετά από την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ «τρέχει» για την απόκτηση μέσου. Ο Δικέφαλος ασχολείται ενεργά με τον Αντριέν Σίλβα, η περίπτωση όμως του 32χρονου Πορτογάλου παρουσιάζει δυσκολίες.

Κι αυτό γιατί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, το συμβόλαιό του είναι υψηλό, ενώ η Σαμπντόρια βάζει εμπόδια. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας παράλληλα με του Ίβηρα, δουλεύουν και την περίπτωση του Γιασμίν Κούρτιτς.

Είναι ο 32χρονος Σλοβένος μέσος, συμπαίκτης του Βασίλη Ζαγαρίτη και του Τζανλουίτζι Μπουφόν στην Πάρμα. Έχει συμβόλαιο και αυτός μέχρι το 2023, το γεγονός όμως ότι οι Τζαλομπλού υποβιβάστηκαν και θ' αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία (Serie B) κάνει την περίπτωσή του πιο προσιτή.

Στην Πάρμα είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, καθώς έχουν δεχθεί κρούση. Ο Κούρτιτς γεννήθηκε στο Τρνόμελι και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέλα Κράινα.

Ύστερα τον απέκτησε η Γκόριτσα. Από το 2011 είναι μόνιμος κάτοικος Ιταλίας, καθώς η Παλέρμο τον απέκτησε αντί 800.000 ευρώ. Πωλήθηκε το 2013 στη Σασουόλο αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ και παραχωρήθηκε δανεικός σε Τορίνο και Φιορεντίνα.

Το 2015 τον αγόρασε η Αταλάντα αντί 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και παραχωρήθηκε δανεικός στη ΣΠΑΛ, η οποία τον αγόρασε το 2018 από την ομάδα του Μπέργκαμο αντί 5,2.

Η Πάρμα αρχικά τον απέκτησε δανεικό και τον περασμένο Σεπτέμβριο τον αγόρασε αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα