Αγκαλιά με τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ!

Αγκαλιά με τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ!

Αγκαλιά με τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ!

bet365

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της απόκτησης, με διετές συμβόλαιο, του Γιασμίν Κούρτιτς από την Πάρμα. Τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του Σλοβένου διεθνή μέσου και τι περιμένει ο ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά έχοντας δύο βασικές επιλογές για τη θέση του μέσου, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θέλει απεγνωσμένα να προσθέσει στο ρόστερ του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η μία επιλογή άκουγε στο όνομα Αντριέν Σίλβα και η δεύτερη σ’ αυτό του Γιασμίν Κούρτιτς. Και οι δύο είχαν την έγκριση του Ρουμάνου τεχνικού, καθώς αμφότεροι έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλει και αυτή την στιγμή απουσιάζουν από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο «Δικέφαλος» έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση στην Σαμπντόρια για να αποκτήσει τον 32χρονο Πορτογάλο μέσο, ωστόσο η περίπτωση του Σίλβα μοιάζει να «ναυαγεί» από την στιγμή που η ομάδα της Γένοβας δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι και για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι «ασπρόμαυροι» χτύπησαν την πόρτα της Πάρμα για τον Σλοβένο χαφ, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια «βγάζει το ψωμί του» στην Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ομάδας η υπόθεση του Κούρτιτς είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα