Ο Άρης πλησιάζει στον παρτενέρ του Φαμπιάνο

Ο Άρης πλησιάζει στον παρτενέρ του Φαμπιάνο

Ο Άρης πλησιάζει στον παρτενέρ του Φαμπιάνο

bet365

Η επικύρωση της συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο θα αποτελέσει το ένα βήμα για τη λύση του προβλήματος στο κέντρο της άμυνας του Άρη, δεν θα αργήσει όμως και η δεύτερη…

Η αλήθεια είναι ότι το πλάνο της ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας σχεδιάστηκε και διαγράφηκε για περισσότερες από τέσσερις-πέντε φορές, γι’ αυτόν τον λόγο διαπιστώθηκε παρέλαση ονομάτων. Μεταξύ των παραγόντων που έπαιξαν ρόλο σ’ αυτή την εξέλιξη ήταν και η πώληση του Λίντσεϊ Ροζ στο κέντρο της άμυνας όπως και η διαδοχική εναλλαγή προτεραιοτήτων στον βωμό της εύρεσης πιο ποιοτικής (… ίσως και λαμπερής) λύσης.

Βέβαια, ο Άρης λίγο πολύ είχε καταλάβει ότι ο Ροζ μετρούσε μέρες στο «Κλ. Βικελίδης» πριν καλά-καλά αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, αυτόν προκάλεσαν τα διαδοχικά δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου περί δεδομένης συμφωνίας του παίκτη με τη Λέγκια Βαρσοβίας από τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του Ιούλη και στην πραγματικότητα οι «κίτρινοι» είχαν συμβιβαστεί με την απώλεια του παίκτη, ασχέτως του ότι θα προτιμούσαν άλλο… timing για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Η συμφωνία (για Λέμος) που αθετήθηκε

Σημαντικό ρόλο στην καθυστέρηση που παρατηρείται έπαιξε και η τροπή διαπραγματεύσεων με παίκτες με τους οποίους (φαινόταν ότι) απέμενε η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Μαουρίσιο Λέμος, του Ουρουγουανού στόπερ ο οποίος ανήκει στη Φενέρμπαχτσε. Καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε το παραμικρό, ασφαλείς πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν όμως ότι και συμφωνία υπήρχε και τα συμβόλαια έτοιμα ήταν προς υπογραφή για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ξαφνικά προέκυψε διαφωνία και για την ακρίβεια αθετήθηκε η αρχική συμφωνία. Πηγές από την Τουρκία αναφέρουν ότι η «Φενέρ» ζήτησε από τον Άρη να καλύψει το συντριπτικό μέρος του συμβολαίου του παίκτη κι ενώ το deal δε περιλάμβανε κάτι τέτοιο.

Ο Λέμος

Η άρνηση της Τραμπζονσπόρ για Τουρκμέν

Η εστίαση του Άρη στην τουρκική αγορά φάνηκε στην περίπτωση του Λέμος, επιβεβαιώθηκε όμως και σ’ αυτή του Χουσείν Τουρκμέν. Του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Τραμπζονσπόρ ο οποίος πράγματι ήταν στη λίστα του Άρη. Οι Τούρκοι έγραψαν ότι η ελληνική ομάδα κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη προσφέροντας 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε από τον Άρη. Μάλιστα, ο τουρκικός Τύπος στάθηκε στην επιμονή του Άρη για να τον αποκτήσει, πριν τελικώς ο παίκτης αποσυρθεί από το κάδρο του Άρη από τη στιγμή που δεν υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του παίκτη.

Οι Τούρκοι κρατούν «ζεστό» το θέμα του Τισεράν

Το όνομα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού – με ρίζες από το Κονγκό – επίσης αναφέρθηκε στον τουρκικό Τύπο πριν από περίπου 48 ώρες. Για την ακρίβεια, σημειώθηκε ότι ο Άρης κατέθεσε πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή αλλά η τελευταία απάντησε αρνητικά. «Η Φενέρμπαχτσε επένδυσε γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για να τον αποκτήσει και σίγουρα θα αξιώσει χρήματα για να τον παραχωρήσει. Θεωρώ ότι το μέλλον του Τισεράν στη Φενέρ δεν είναι μακρινό. Προέρχεται από κακή σεζόν. Ήταν επιρρεπής στο λάθος, γι’ αυτόν τον λόγο μετά από ένα σημείο ο Ερόλ Μπουλούτ σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί. Απ’ όσο γνωρίζω, ο Βίτορ Περέιρα δεν καίγεται να τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας», είπε (στον αέρα του Metropolis 95.5) ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου.

Στην Τουρκία συντηρούν το ενδιαφέρον του Άρη για τον Μαρσέλ Τισεράν και για την ακρίβεια τονίζουν ότι το μέλλον του πρώην παίκτη των Μονακό, Βόλφσμπουργκ βρίσκεται είτε στην Ελλάδα (σ. σ. Άρης) είτε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Μεταξύ των δύο προοπτικών, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός προφανώς προτιμά αυτή των «κίτρινων». Ωστόσο, δεν είναι τόσο βέβαιο ότι οι τελευταίοι ασχολούνται τόσο έντονα με την περίπτωσή του.

Ο Φαμπιάνο

«Καίγεται» για τον δεύτερο στόπερ

Το πλάνο του Άρη για το επόμενο 48ώρο περιλαμβάνει την επικύρωση της συμφωνίας με τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος ήδη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πριν το τέλος της εβδομάδας, οι «κίτρινοι» θέλουν να θωρακίσουν το κέντρο της άμυνας με την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ και η ανάγκη γι’ άμεση ενίσχυση αποδείχθηκε στη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, λόγω της αγωνιστικής ανετοιμότητας του Γιοχάν Μπεναλουάν. Βέβαια, τόσο ο Φαμπιάνο όσο και ο δεύτερος στόπερ δεν υπολογίζονται για τον πρώτο αγώνα με την Αστάνα (22/7). Αυτό είναι το τίμημα της καθυστέρησης με την προσδοκία ότι θα είναι μόνο αυτό…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα