Κοντά σε συμφωνία με Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε συμφωνία με Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Κοντά σε συμφωνία με Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Κάρολ Σφιντέρσκι και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία!

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Στον ΠΑΟΚ τρέχουν τις μεταγραφικές τους υποθέσεις με στόχο την ενίσχυση της ομάδας, αλλά παράλληλα βρίσκονται και σε διαδικασία διατήρησης του βασικού κορμού της ομάδας. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Κάρολ Σφιντέρσκι με τον Πολωνό φορ να έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με τον Δικέφαλο του Βορρά για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο Σφιντέρσκι είχε αναφερθεί στις πρώτες επαφές που είχε με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, με την υπόθεση πλέον να έχει πάρει τον δικό της δρόμο. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις επαφές τους, υπάρχει ταύτιση απόψεων και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε μια νέα συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Να πούμε εδώ πως το συμβόλαιο του Σφιντέρσκι με τους Κυπελλούχους Ελλάδος ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED