Ολυμπιακός - Αρης 3-0 (vids)

Ολυμπιακός - Αρης 3-0 (vids)

bet365

Ο Πιερ Κούντε κέρδισε τις εντυπώσεις στο β΄μέρος όταν ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος του Αρη και τελικά επικράτησε εύκολα 3-0, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν θετική εικόνα και δύο «δοκάρια» στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Άρη στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών τους αγώνων. Καμαρά, Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς σημείωσαν τα γκολ των «ερυθρόλευκων», δύο δοκάρια είχαν οι «κίτρινοι» στο πρώτο μισάωρο. Πολύ καλοί οι νεοαποκτηθέντες των πρωταθλητών Κούντε και Αγκιμπού Καμαρά, επιστροφή του Μπα στη δράση ((τελευταίο του ματς στις 11/04/21) και του Ραντζέλοβιτς στα γκολ (τελευταίο του τέρμα στις 12/09/20).

Έτσι παρατάχθηκαν

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Τζολάκης. Δεξιός μπακ ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Ρέαμπτσιουκ, ο Παπασταθόπουλος ήταν δεξιός στόπερ και αριστερός ο Σεμέδο. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά συνέθεσαν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Στο δεξί φτερό ξεκίνησε ο Ραντζέλοβιτς, στο απέναντι ο Μασούρας και στην κορυφή ήταν ο Αραμπί.

Ο Άρης από την πλευρά του παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Ο Ντένις ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Σούντγκρεν, αριστερός ο Σάκιτς, με Μπεναλουάν και Δεληζήση στο κέντρο των μετόπισθεν. Ματίγια και Σάσα ήταν οι αμυντικοί μέσοι, ο Ματέο Γκαρσία ξεκίνησε δεξιός εξτρέμ, ο Γκάμα αριστερός και ο Μπερτόγλιο πίσω από τον Μαντσίνι.

Τα δοκάρια του Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους... παλιούς. Κανένας νέος. Παρόλα αυτά η ομάδα φάνηκε να έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη και οι παίκτες έκαναν εύκολα λάθη. Στο 6' η μπαλιά του Εμβιλά για τον Ανδρούτσο ήταν δυνατή, στο 8' αυτή του Ανδρούτσου για τον Αραμπί το ίδιο, στο ίδιο λεπτό ήταν ανέφικτο για τον Ραντζέλοβιτς να προλάβει την κάθετη του Καμαρά, ενώ λάθος πάσα έκανε στο 11' ο Εμβιλά και στο 13' ο Αραμπί για τον Μασούρα. Ώσπου στο 16' έγινε η πρώτη τελική, η οποία ανήκε στον Άρη. Ο Γκάμα έκανε το γύρισμα από δεξιά και η κεφαλιά του αφύλαχτου Μπεναλουάν πέρασε πάνω από το δοκάρι (δεν πρόλαβε να πάει πάνω του ο Μπουχαλάκης).

Οι «κίτρινοι» κυκλοφορούσαν με ωραίο τρόπο τη μπάλα και από μια εξαιρετική συνεργασία είχαν δοκάρι στο 18'. Ο Μαντσίνι στον Γκάμα, αυτός στον Γκαρσία, εκείνος στον Μαντσίνι, ο Αργεντινός ξανά στον συμπατριώτη του. Ακολούθησε η φοβερή πάσα του Γκαρσία στον Μαντσίνι μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού και δεξιά, αυτός γύρισε στον Σάσα, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή, από τον άξονα, κατέληξε στο οριζόντιο.

Και το δεύτερο δοκάρι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης προήλθε μετά από πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας. Στο 30' ο Γκάμα πέρασε αριστερά στον Σάκιτς, αυτός έκανε το γύρισμα, ο Μαντσίνι έστρωσε στον Γκάμα, το αριστερό σουτ του οποίου κατέληξε στο οριζόντιο.

Τελικές και γκολ ο Ολυμπιακός

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα που έβλεπε και μετά το δεύτερο δοκάρι της ομάδας του πέρασε τον Γκάμα σε θέση «10» και τον Μπερτόγλιο αριστερά. Πάνω που ο Ολυμπιακός προβλημάτιζε με την παρουσία του, έχοντας στο 36' την ασυνεννοησία των Καμαρά - Μπουχαλάκη και στο ίδιο λεπτό το σοβαρό λάθος του Σεμέδο που έδωσε τη μπάλα στον Μαντσίνι, χωρίς αυτός να το εκμεταλλευτεί, ήρθε το 1-0 στο 37'!

Ο Ραντζέλοβιτς έφυγε στην κόντρα από δεξιά, έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Καμαρά με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή σκόραρε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν αβίαστα λάθη, όπως ο Μασούρας στο 39' και ο Εμβιλά στο 40'. Ακολούθησε στο 42' η κεφαλιά του Αραμπί που αποδείχθηκε πολύ εύκολη λεία για τον Ντένις και στο 42' έγινε το 2-0. Ο Αραμπί με το εξωτερικό έδωσε στον Εμβιλά κι αυτός με φοβερό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Βραζιλιάνο κίπερ. Οι λανθασμένες μεταβιβάσεις των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκαν και μετά τα δύο γκολ, στο 45'+1 με Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά.

Η είσοδος του Αγκιμπού και το 4-4-2

Ο Μαρτίνς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τρεις αλλαγές. Η μία από αυτές ήταν η είσοδος του Αγκιμπού Καμαρά, τον οποίο πέρασε αριστερά στη μεσαία γραμμή στο 4-4-2, αφού ο Χασάν πήγε δίπλα στον Αραμπί μετά την έξοδο του Καμαρά. Η τρίτη αλλαγή ήταν ο Λαλά αντί του Ανδρούτσου. Ο Μάντζιος αντικατέστησε απλά γκολκίπερ, περνώντας τον Κουέστα αντί του Ντένις. Στο 51' ο Λαλά έκανε λάθος το οποίο διόρθωσε ο Εμβιλά, ενώ στο 52' ήταν η σειρά του Σωκράτη να χάσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του, κάτι που δεν επιτρέπεται για την κλάση του. Και πάλι δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Άρης το δώρο.

Ο Μάντζιος έκανε τρεις αλλαγές στο 55'. Ο Μπρούνο πέρασε αριστερά, ο Μήτρογλου στην κορυφή, ο Μαντσίνι δεξιά και δεκάρι ο Γκαρσία. Στο 59' ο Τζολάκης νίκησε τον Μήτρογλου που επιχείρησε κοντινό πλασέ και στο 65' ακολούθησαν νέες αλλαγές από τον Μαρτίνς. Ο Αγκιμπού πέρασε δεκάρι, αριστερά πήγε ο Βρουσάι, ο Ραντζέλοβιτς έμεινε δεξιά και ο Χασάν κορυφή σε ένα 4-2-3-1.

Σόου Κούντε, 3-0 με Ραντζέλοβιτς

Ο Μάντζιος αποφάσισε να παίξει με δύο επιθετικούς, οταν στο 69' έβαλε τον Μάνο αντί του Μαντσίνι. Ο Μπρούνο έμεινε αριστερά, Μάνος - Μήτρογλου κορυφή και Χαΐροβιτς δεξιά. Στο 65' μπήκαν στο ματς οι Κούντε, Βρουσάι και Μπα. Ο τελευταίος επέστρεψε μετά από καιρό, έχοντας κάνει επέμβαση στη μέση. Ο Κούντε μπήκε αντί του Μπουχαλάκη και ο Βρουσάι που αντικατέστησε τον Αραμπί πήρε θέση στο αριστερό φτερό, με αποτέλεσμα ως δεκάρι να παίξει ο Αγκιμπού. Τόσο ο Βρουσάι όσο και ο Κούντε ήταν πολύ ορεξάτοι.

Ο πρώτος έκανε πολύ ωραίες ντρίμπλες, ο δεύτερος στο 78' πέρασε τρεις παίκτες του Άρη, «έσπασε» στον αφύλαχτο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα (3-0). Το άξιζε το γκολ ο Σέρβος με όλη την προσπάθεια που έκανε, έχοντας γκολ και ασίστ στο παιχνίδι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Τσούμιτς, που πέρασε στον αγώνα αντί του συμπατριώτη του Ραντζέλοβιτς στο 79', δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή στο 84' και στο 88', αλλά χωρίς να νικηθεί ο Κουέστα. Ο Αγκιμπού κρατούσε τη μπάλα και επεδίωκε να τη μοιράζει αριστερά και δεξιά, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Βρουσάι πέρασε δεξιά και αριστερά ο Τσούμιτς. Στις καθυστερήσεις ο Τζολάκης σταμάτησε εκ νέου τον Μήτρογλου και το τελικό 3-0 έμεινε μέχρι τέλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος (46' Λαλά), Σεμέδο (65' Ουσεϊνού Μπα), Παπασταθόπουλος (79' Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (79' Σουρλής), Μπουχαλάκης (65' Κούντε), Καμαρά (46' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (79' Τσούμιτς), Μασούρας (46' Αγκιμπού), Αραμπί (65' Βρουσάι).

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Ντένις (46' Κουέστα), Σάκιτς (90' Σαλιάρης), Μπεναλουάν (82' Ασλανίδης), Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα (69′ Χαΐροβιτς), Ματίγια (55' Τζέγκο), Ματέο Γκαρσία (69' Γκάνεα), Γκάμα (55' Μήτρογλου), Μπερτόγλιο (55' Μπρούνο), Μαντσίνι (69' Μάνος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα