Άρης: Διαμαρτυρία οπαδών των «κιτρίνων» στην ΕΠΟ

Άρης: Διαμαρτυρία οπαδών των «κιτρίνων» στην ΕΠΟ

Άρης: Διαμαρτυρία οπαδών των «κιτρίνων» στην ΕΠΟ

bet365

Οπαδοί του Άρη και συγκεκριμένα του συνδέσμου της Αθήνας, βρέθηκαν στην ΕΠΟ και διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή της αφαίρεσης 6 βαθμών από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας για την υπόθεση Λάσκοφ.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στον οργανισμό Άρη η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με την οποία οι «κίτρινοι» τιμωρούνται με αφαίρεση 6 βαθμών από το ερχόμενο πρωτάθλημα για την υπόθεση Λάσκοφ. Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ την δική του διαμαρτυρία έκαναν και οι οπαδοί.

Συγκεκριμένα μέλη του συνδέσμου των «κίτρινων» στην Αθήνα, βρέθηκαν έξω από την Ομοσπονδία και ανέβασαν πανό και μεταξύ άλλων τόνισαν στα social του συνδέσμου: «Όσες μεθοδεύσεις και να κάνετε βγάζοντας το απύθμενο κόμπλεξ σας απέναντι στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ θα στεκόμαστε ασπίδα δίπλα στο Θεό του πολέμου.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα