Θύρα 13 για Μπακογιάννη: «Δεν θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις»!

Θύρα 13 για Μπακογιάννη: «Δεν θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις»!

Νίκος Αθανασίου
Θύρα 13 για Μπακογιάννη: «Δεν θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις»!
H Θύρα 13 με ανακοίνωση της απάντησε στην δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το γήπεδο της Λεωφόρου!

O δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, χαρακτήρισε ως «επικίνδυνο» το γήπεδο της Λεωφόρου σε τηλεοπτική του συνέντευξη και η Θύρα 13 απάντησε με ανακοίνωσή της το βράδυ της Τρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έχει ως εξής:

«Κώστα Μπακογιάννη, με τεράστια προσοχή παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις σου, όπως παρακολουθούμε κάθε τι που αφορά την εξέλιξη του γηπεδικού, σχετικά με τα πλάνα του Δήμου Αθηνών που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.Εφιστούμε την προσοχή τόσο σε εσένα όσο και στους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς υπενθυμίζοντάς σας τα παρακάτω:

1. Το γήπεδο που διαπραγματευόμαστε να κατασκευαστεί στον Βοτανικό έχει ως κύριο και σημαντικότερο γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου.

2. Όταν χτιστεί θα γίνει με σκοπό το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και όχι την ανάπτυξη οποιασδήποτε ξεχασμένης και παραμελημένης περιοχής της Αθήνας, ούτε την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων άσχετα με τα συμφέροντα του συλλόγου.

3. Την όποια απόφαση σχετικά με την έναρξη εργασιών στο Βοτανικό και την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου θα την λάβει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. μετά από γενική συνέλευση του ερασιτέχνη εάν και εφόσον οι όροι παραχώρησης είναι συμφέροντες για τον σύλλογο. Οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου η οποία το διαφοροποιεί από το πώς το ξέρουμε ως σήμερα, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση ΟΛΩΝ των εργασιών του νέου γηπέδου.

4. Δηλώσεις που χαρακτηρίζουν επικίνδυνο το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο οποίο στεγάζονται τόσο επαγγελματικά όσο και ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου είναι επικίνδυνες από μόνες τους και μας κάνουν να έχουμε αμφιβολίες για την φερεγγυότητα σου.

5. Το ποιος είναι επικίνδυνος ή όχι στην συγκεκριμένη υπόθεση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Δεν θα δεχτούμε άλλη φορά τέτοιου είδους δηλώσεις.

Οτιδήποτε διαφορετικό των παραπάνω θα μας βρίσκει απέναντι σας με κάθε τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα