«Ο Αραούχο φεύγει για πάντα, η Λας Πάλμας ανακοινώνει σήμερα την μεταγραφή του στην ΑΕΚ»

«Ο Αραούχο φεύγει για πάντα, η Λας Πάλμας ανακοινώνει σήμερα την μεταγραφή του στην ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας
«Ο Αραούχο φεύγει για πάντα, η Λας Πάλμας ανακοινώνει σήμερα την μεταγραφή του στην ΑΕΚ»

bet365

Εντός της ημέρας η Λας Πάλμας αναμένεται να ανακοινώσει την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Οπως αποκάλυψε το Gazzetta, η Ένωση πριν από μερικές ημέρες έκανε νέα επαφή με τη Λας Πάλμας, για τον «Τσίνο» προσφέροντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ για το 70% του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού. Μία πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή από την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρέθηκε εκ μέρους της Λας Πάλμας στην Ελλάδα και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται ο Αργεντινός φορ βρίσκεται καθ' οδόν για την Ελλάδα και την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Canarias7», ο «Τσίνο» θα προπονηθεί για τελευταία φορά υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ και στη συνέχεια, εντός της ημέρας, θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τη χώρα μας, προκειμένου να βάλει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Ο Τσίνο φεύγει, αλλά δεν θα επιστρέψει. Η Λας Πάλμας σκοπεύει να ανακοινώσει την πώλησή του στην ΑΕΚ σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων. Ο Αραούχο, θα προπονηθεί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ, αν και είναι πιθανό να μην συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά να πει αντίο και να μαζέψει τα πράγματα του. Εάν δεν αλλάξουν οι προβλέψεις της Λας Πάλμας, τις επόμενες ώρες η πώληση του Αραούχο θα ανακοινωθεί επίσημα. Το ποσό του deal είναι περίπου στα δύο εκατομμύρια ευρώ (η Μπόκα Τζούνιορς παίρνει το 20%), ενώ ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2025», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα