ΠΑΟΚ: Προπόνηση παρέα με την βροχή (pic & vids)

ΠΑΟΚ: Προπόνηση παρέα με την βροχή (pic & vids)

ΠΑΟΚ: Προπόνηση παρέα με την βροχή (pic & vids)

bet365

Υπό έντονη βροχή πραγματοποιείται η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Απελντοορν. Δεν προπονήθηκε ο Βιεϊρίνια λόγω ενοχλήσεων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Από τον καύσωνα της Ελλάδας στην βροχή της Ολλανδίας. Από την δεύτερη ημέρα παρουσίας στο Απελντοορν ο ΠΑΟΚ καταλαβαίνει την διαφορά στις συνθήκες της προετοιμασίας

Η πρώτη πρωινή προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά επί ολλανδικού εδάφους είχε έντονη βροχή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλεύει στην κατοχή υπο πίεση και στο χτίσιμο από πίσω, το λεγόμενο built up.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Βιεϊρίνια που θα μείνει εκτός για 2-3 μέρες για προληπτικούς λόγους λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Στη συνέχεια ο Ρουμάνος τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες, σε μαύρους και πορτοκαλί για την άσκηση.

Την πορτοκαλί ομάδα αποτελούσαν οι Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Νινούα, Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Λάμπρου, Ολιβέιρα, ενώ την «μαύρη» ομάδα αποτελούσαν οι Λύρατζης, Κρέσπο, Μιχάι, Περέιρα, Έσιτι, Τσιγγάρας, Τζόλης, Μουργκ, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά τους Ουάρντα και Βρακά είχαν τον ρόλο του μπαλαντέρ και με τις δύο ομάδες.

παοκ προπονηση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα