Ολυμπιακός: Στα 8 εκατ. € το deal με τη Γουλβς για τον Σα

Ολυμπιακός: Στα 8 εκατ. € το deal με τη Γουλβς για τον Σα

bet365

Τη Δευτέρα (12/7) η Γουλβς πούλησε τον Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα αντί 12 εκατ. € και ταυτόχρονα έκλεισε τον Ζοζέ Σα από τον Ολυμπιακό αντί του ποσού των 8 εκατ. €.

Τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στο Γουλβερχάμπτον ο Ζοζέ Σα για να υπογράψει στη Γουλβς. Τη Δευτέρα (12/7), άλλωστε, «κλείδωσε» το deal των «λύκων» με τη Ρόμα για τον Ρουί Πατρίσιο αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βρετανική ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο κίπερ, για την αγορά του οποίου προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το ακριβές ποσό, όπως μάλιστα παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της Γουλβς στο Gazzetta.

Ο Σα πραγματοποίησε 124 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον αγόρασε αντί 2,5 εκατ. € από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2019.

O Ρουί Πατρίσιο θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Ρόμα. Η απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ είναι η πρώτη του Ζοζέ Μουρίνιο στη νέα του ομάδα.

Ο διάδοχος του Σα στον Ολυμπιακό είναι ο 32χρονος Τόμας Βάτσλικ, που εκπροσώπησε την Τσεχία στο Euro. Η απόκτησή του θα ανακοινωθεί την Τρίτη (13/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα