Υπουργός Αθλητισμού Τουρκίας: «Καταδικάζω την ξεπερασμένη συμπεριφορά απέναντι στη Γαλατασαράι»

Υπουργός Αθλητισμού Τουρκίας: «Καταδικάζω την ξεπερασμένη συμπεριφορά απέναντι στη Γαλατασαράι»

bet365

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Κασάπογλου, πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» με την αποστολή της Γαλατασαράι, καταδικάζοντας τη στάση των ελληνικών Αρχών.

Η αποστολή της Γαλατασαράι ταξίδεψε στην Αθήνα για το φιλικό της Τρίτης (13/7, 21.15) με τον Ολυμπιακό, οι ελληνικές Αρχές κατέστησαν σαφές στους Τούρκους ότι δεν αποδέχονται τα μοριακά τεστ που είχαν μαζί τους, με αποτέλεσμα η «Τσιμ Μπομ» να κινήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Κασάπογλου, πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και καταδίκασε τη στάση των ελληνικών Αρχών. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σχετικά με τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε η Γαλατασαράι, που ταξίδεψε στην Ελλάδα για φιλικό ματς, μίλησα με τους προέδρους Μπουράκ Ελμάς και Φατίχ Χόκα στο τηλέφωνο και τους είπα ότι είμαι μαζί τους. Καταδικάζω απερίφραστα αυτή την ξεπερασμένη συμπεριφορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα