«Πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς 10 εκατ. € για Λόπες ο Ολυμπιακός»

«Πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς 10 εκατ. € για Λόπες ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δεύτερη πρόταση στη Σεβίλλη για την απόκτηση του Ρόνι Λόπες, η οποία σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της πόλης αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Πορτογάλο εξτρέμ, Ρόνι Λόπες, αναφέρεται η ιστοσελίδα της Σεβίλλης «La Colina de Nervion». Όπως σημειώνεται. οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει μια πρώτη πρόταση, η οποία απορρίφθηκε από τον αθλητικό διευθυντή Μόντσι.

Και ότι επανήλθαν με δεύτερη, βελτιωμένη, η οποία αφορά τον δανεισμό του 25χρονου ακραίου επιθετικού, με οψiόν αγοράς που πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. «Αυτή την πρόταση τη μελετά σοβαρά η Σεβίλλη» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τον Ρόνι Λόπες και ο Ολυμπιακός θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αποκτήσει τον εξτρέμ της Σεβίλλης» καταλήγει το ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα