Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Ρόνι Λόπες

Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Ρόνι Λόπες

bet365

Είναι ζήτημα ημερών να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του ο Ρόνι Λόπες που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Η δήλωση του εκπροσώπου του στο Gazzetta και η συνάντηση που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι.

Ο υπ' αριθμόν ένας στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ είναι αυτή τη στιγμή ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης. Οι πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ποτέ δεν είναι εύκολες για μια ελληνική ομάδα, ακόμη κι αν πρόκειται για τους «ερυθρόλευκους». Έτσι κι αυτή του Βραζιλιάνου, αλλά διεθνούς με την Πορτογαλία, εξτρέμ, δεν θα μπορούσε να μην είναι μια υπόθεση με μπόλικα... αγκάθια.

Ο Ολυμπιακός, όμως, κάνει την προσπάθειά του και περιμένει. Από το βράδυ του Σαββάτου (10/7) διαβάσατε την επίσημη παραδοχή των ανθρώπων της Σεβίλλης πως οι πρωταθλητές ασχολούνται με τον 25χρονο εξτρέμ. Ποια είναι τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει; Η συνάντηση που έχει κάνει ο αθλητικός διευθυντής του ισπανικού κλαμπ, Μόντσι, με τον εκπρόσωπο του Ρόνι Λόπες, Ρούι Καρντόσο.

Τι συμφώνησαν; Να ολοκληρωθεί ένα deal που θα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, παρότι αρχικά πρόθεση της Σεβίλλης ήταν η πώλησή του. Το δεύτερο δεδομένο που υπάρχει είναι ότι ο Λόπες δεν θέλει να καθυστερήσει πολύ μέχρι να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του. Φιλοδοξεί να υπογράψει άμεσα στον νέο σταθμό της καριέρας του για να κάνει σωστή προετοιμασία και όχι... κουτσουρεμένη.

Το παραδέχτηκε και ο μάνατζέρ του στο Gazzetta: «Θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ρόνι». Έχοντας κάνει 33 συμμετοχές στο Σαμπιονά με τη Νις (5 γκολ, 2 ασίστ), για τον αριστεροπόδαρο ακραίο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Η καθημερινή εφημερίδα της Σεβίλλης ABC μιλά για τη Μπενφίκα, τη Σπόρτινγκ και τη Γαλατασαράι.

«Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μας έχουν καλέσει, ναι. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες» ανέφερε ο μάνατζερ του Λόπες, Ρούι Καρντόσο. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ενσωματωμένος στην προετοιμασία των Ανδαλουσιάνων κάτω από τις οδηγίες του Λοπετέγκι, γνωρίζοντας πως όταν επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς, ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος.

Ο Λόπες είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1.74. Η Σεβίλλη είχε δώσει 25 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον αγοράσει από τη Μονακό. Με 82 συμμετοχές στη Μονακό, 72 με τη Λιλ, πέντε με τη Σίτι, 33 με τη Νις και 14 με τη Σεβίλλη θα αποτελούσε αν μη τι άλλο ένα πολύ ηχηρό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα