Ολυμπιακός: Ο σκληρός ανταγωνισμός για Ρόνι Λόπες και ο καθοριστικός Μόντσι

Ολυμπιακός: Ο σκληρός ανταγωνισμός για Ρόνι Λόπες και ο καθοριστικός Μόντσι

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις σκληρές διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για τον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Ρόνι Λόπες. Τι δηλώνουν στο Gazzetta υψηλόβαθμα στελέχη του ισπανικού κλαμπ.

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι (21 Ιουλίου), οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «παλεύουν» να κλείσουν γρήγορα ένα - ένα τα κενά που -θεωρούν ότι- υπάρχουν στο ρόστερ. Το μεσημέρι της Κυριακής (11/7, 14.45) έρχεται ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ Τόμας Βάτσλικ και τώρα τα δίνουν όλα για μια υπόθεση που επίσης «καίει», αυτή του εξτρέμ.

Τούτη την ώρα, ο ποδοσφαιριστής τον οποίο θέλουν να κλείσουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης. Ο γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά διεθνής με την Πορτογαλία αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός, ο οποίος είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1.74.

Έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Σεβίλλη έδωσε 25 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να αγοράσει από τη Μονακό. Τη σεζόν που πέρασε έκανε 33 συμμετοχές, έβαλε πέντε γκολ και μοίρασε δύο ασίστ ως παίκτης της Νις, στην οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Εξτρέμ με 82 συμμετοχές στη Μονακό, 72 με τη Λιλ, πέντε με τη της Σίτι, 33 με τη Νις και 14 με τη Σεβίλλη. Το Gazetta μίλησε με υψηλόβαθμα στελέχη του ισπανικού κλαμπ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ο Ολυμπιακός «παλεύει» να αποκτήσει τον Ρόνι Λόπες με τη μορφή δανεισμού. «Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν κι άλλοι ομάδες που θέλουν τον Ρόνι Λόπες. Μπορούμε να σου πούμε όμως ότι πράγματι ο Ολυμπιακός θέλει τον Λόπες και υπάρχει διαπραγμάτευση» ανέφεραν οι άνθρωποι της Σεβίλλης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη και ομάδα που έχει εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου στους «νερβιονένσες» εκπνέει το 2024 (αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως). Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει εξέλιξη με την υπόθεση του Λόπες, θετική ή αρνητική, την Κυριακή (11/7). Αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του Ίβηρα εξτρέμ δεν είναι άλλος από τον Μόντσι, τον αθλητικό διευθυντή της Σεβίλλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα