ΟΦΗ: Στέλνει τον Μεγιάδο σε εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ

ΟΦΗ: Στέλνει τον Μεγιάδο σε εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Στέλνει τον Μεγιάδο σε εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ

bet365

Ο ΟΦΗ προσέχει για να έχει με τον Μιγκέλ Μεγιάδο, γι' αυτό αποφάσισε να τον στείλει σε εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί εφέτος από πρόβλημα στα γόνατα.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο ΟΦΗ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 28χρονος Αργεντινός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στα γόνατα, γι' αυτό η ΠΑΕ αποφάσισε να τον στείλει τώρα σε εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ, προκειμένου να κάνει εξετάσεις σε αυτά.

Μαζί με πρόγραμμα της ομάδας, να ακολουθεί κι ένα ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτόν. Είναι πιθανό ο Νοτιοαμερικανός να χρειαστεί να ταξιδέψει στο Άμστερνταμ στις 16/7 και να μην δώσει το παρών στο φιλικό με την Άντερλεχτ (υπενθυμίζεται ότι η αποστολή των Κρητικών βρίσκεται στην Ολλανδία).

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (12/7) ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Ο Αντίλ Ναμπί και ο Πασχάλης Στάικος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (13/7) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση (10:00), ενώ στις 19:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ με την Φίτεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα